Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαίες οι προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 15:28

Με τον διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Νέστωρα Αντωνίου συναντήθηκε το Προεδρείο του Σωματείου ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Γούλα, τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Μακρυγιάννη και τη γραμματέα κ. Ακριβή Σαράφη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η αποχή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας από τις Δευτερογενείς Μεταφορές (Εξιτήρια-Επανεξετάσεις- Επιστροφές από ΤΕΠ) που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο διοικητής άκουσε τις απόψεις των μελών του Δ.Σ του ΕΚΑΒ - Θεσσαλίας ότι πρέπει να γίνουν προσλήψεις σε ανθρώπινο δυναμικό είτε από το ΕΚΑΒ είτε από τα Νοσοκομεία και συμφώνησε μαζί τους δεσμευόμενος ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις και τα αιτήματα στο Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, εξετάστηκε η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων από το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται σήμερα σε υπόγειο χώρο του Γ.Ν. Τρικάλων. Ο κ. Αντωνίου συμφώνησε και κατανόησε ότι πρέπει να παραμείνει ο Τομέας ΕΚΑΒ Τρικάλων στο υπάρχον κτίριο και ότι θα κάνει τις απαραίτητες προσπάθειες προς το Γ.Ν. Τρικάλων και στους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην γίνει η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων και να παραμείνει στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται σήμερα.