Εφημερία στους ανακαινισμένους χώρους

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 15:01

Δύο μήνες μετά το κλείσιμο των χώρων, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες αναμόρφωσής τους, σύμφωνα με την εκπονηθείσα μελέτη, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου επανέρχεται και λειτουργεί από σήμερα στους γνωστούς χώρους και με είσοδο από την οδό Γεωργιάδου.

Οι ανακαινισμένοι χώροι παραδόθηκαν από τον εργολάβο στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας για χρήση, για να ακολουθήσουν ο καθαρισμός των χώρων, η μεταφορά και τοποθέτηση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και των μηχανημάτων, ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα για τη λειτουργία του Τμήματος στη σημερινή εφημερία του Nοσοκομείου.

Το νέο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου θα λειτουργήσει με όρους της σύγχρονης επείγουσας Ιατρικής και με χαρακτηριστικό στοιχείο τη διαλογή των ασθενών, που θα εξασφαλίζει τον μειωμένο χρόνο αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών. Στους νέους αναμορφωμένους χώρους θα λειτουργεί η Γραμματεία με τους χώρους αναμονής, η διαλογή των ασθενών με 4 κρεβάτια, ο ενιαίος χώρος χειρουργικού παθολογικού, όπου θα βρίσκονται οι γιατροί του Τμήματος με 9 κρεβάτια, το Χειρουργείο και το Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας με 8 κρεβάτια.

Αν και στον περιβάλλοντα χώρο του ΤΕΠ δεν έγιναν παρεμβάσεις, όπως άλλωστε τόνιζε η μελέτη, ωστόσο υπάρχουν αλλαγές που αφορούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κυρίως στον χώρο μπροστά στην είσοδο. Με ειδική κίτρινη διαγράμμιση και πινακίδες οριοθετούνται χώροι για τη στάθμευση των ασθενοφόρων αλλά και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Όσο αφορά στο προσωπικό, ο μοναδικός γιατρός του Τμήματος είναι ο διευθυντής κ. Δημ. Μπαμπαλής, που ορκίστηκε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ αναμένονται και οι γιατροί που προσλαμβάνονται στο ΤΕΠ. Μέχρι τότε το τμήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί με το προσωπικό των υπόλοιπων κλινικών και των Κέντρων Υγείας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ΤΕΠ στους ανακαινισμένους χώρους, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την ολοκλήρωση του έργου της ανακαίνισης των ΤΕΠ του Γ.Ν. Λάρισας, από αύριο 12/06/2019, η προσέλευση των ασθενών που θα προσέρχονται για επείγοντα περιστατικά, καθώς και η προσέγγιση των ασθενοφόρων θα πραγματοποιείται στον αρχικό χώρο, επί της οδού Γεωργιάδου.

Η είσοδος των ΤΕΠ θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τα επείγοντα περιστατικά ενώ η είσοδος για τους υπόλοιπους εξωτερικούς ασθενείς, συνοδούς και επισκέπτες θα πραγματοποιείται από την κύρια είσοδο, επί της οδού Τσακάλωφ.

Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα κάτωθι:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΠ: 2413-504.483-4

ΔΙΑΛΟΓΗ: 2413-504.481-2

ΙΑΤΡΕΙΑ: 2413-504.489, 491

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ: 2413-504.478», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass