Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΩΡΛ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:03

Το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», υπό την αιγίδα του Δήμου Αγιάς, θα διενεργήσουν δωρεάν προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο, καθώς και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο για μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα Τετάρτη στο Στόμιο, έξω από το Δημαρχείο. Αύριο Πέμπτη στη Μελιβοία, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Την Παρασκευή στη Βελίκα στη θέση «Πλατάνια».

Για την εφαρμογή της δράσης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Ιατρική Μονάδα Πρόληψης, η οποία θα στελεχώνεται από ωτορινολαρυγγολόγο. Ώρες λειτουργίας, από τις 9:00 έως τις 11:30 για τα παιδιά και από τις 11:30 έως τις 13:30 για ενήλικες. Επίσης, θα διαθέσει την Κινητή Παιδιατρική/Οδοντιατρική Μονάδα, η οποία θα στελεχώνεται από παιδίατρο. Ώρες λειτουργίας από τις 9:00 έως τις 15:30.

Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 24940-23812 (Κέντρο Κοινότητας Αγιάς).

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass