Ημερίδα δερματικής διάγνωσης

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ MEDICAL AESTHETICS ΤΟΥ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟΥ «ANIMUS»

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2019 15:18

Ημερίδα δερματικής διάγνωσης διοργανώνει τo ANIMUS Medical Aesthetics σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία «Universkin». Μεθαύριο Τρίτη και την Τετάρτη, 2 και 3 Ιουλίου, η εξειδικευμένη συνεργάτης των «Universkin» στην Ελλάδα, κα. Ελένη Αναστασοπούλου, σε συνεργασία με τους Δερματολόγους του ANIMUS Medical Aesthetics, θα διενεργούν δωρεάν δερμοαναλύσεις, από τις 9:00 έως τις 21:00. Το ραντεβού κλείνεται στο τηλ. 2411 - 803.300.

Σημειώνεται πως το ANIMUS Medical Aesthetics λειτουργεί στον 4ο όροφο του ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου 1. Η «Universkin» έχει κερδίσει το βραβείο «Best Cosmetic Product Award 2017 - 2018» για τα καλύτερα καλλυντικά προϊόντα, στην παγκοσμίου εμβέλειας διοργάνωση Anti-Aging and Beauty Trophy Awards κατά τη διάρκεια του συνεδρίου AMEC-Visage 2017. Η καινοτομία των προϊόντων «Universkin» έγκειται στο γεγονός ότι τα καλλυντικά προσαρμόζονται και απαντούν αποκλειστικά στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, με εξατομικευμένες φόρμουλες περιποίησης και θεραπείας, φτιαγμένες από τον Δερματολόγο για να ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουν ποικίλες δερμοαισθητικές καταστάσεις, χωρίς παρενέργειες. Η πρωτοποριακή προσέγγιση της «Universkin» επιτρέπει για πρώτη φορά στον γιατρό, μετά την κλινική αξιολόγηση του ασθενή να μπορεί να δημιουργήσει μέσα στο ιατρείο του την ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή. Με 19 ενεργά συστατικά, που το καθένα απαντά σε διαφορετικό πρόβλημα του δέρματος, ο γιατρός δημιουργεί μια απόλυτα εξατομικευμένη καλλυντική θεραπεία με συνδυαστικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Χρηστίδη στο τηλ. 2411-803.333, fax: 2411 803303, mail: achri@animus.com.gr, https://animus.com.gr/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass