Δωρεάν σπιρομετρήσεις στον Δήμο Αγιάς

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ «ANIMUS» ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2019 15:26

Ο Όμιλος «ANIMUS» (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυϊατρείο) διοργανώνει δράση ενημέρωσης γύρω από την υγεία των πνευμόνων για τους πολίτες του Δήμου Αγιάς, στην κεντρική πλατεία Αγιάς, μεθαύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο μια σειράς παρόμοιων ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί από τον Όμιλο «ANIMUS» και θα λάβουν χώρα εντός του τρέχοντος έτους σε διάφορους επαρχιακούς δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρώτη στάση του Ομίλου «ANIMUS» για τις δωρεάν σπιρομετρήσεις έχει οριστεί ο Δήμος Αγιάς, ως έναρξη των ενημερωτικών δράσεων γύρω από την υγεία των πνευμόνων, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιούνται δωρεάν σπιρομετρήσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους πολίτες. Συγκεκριμένα, μεθαύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, θα στηθεί περίπτερο του Ομίλου «ANIMUS» (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυϊατρείο) σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, στο οποίο ο ιατρός πνευμονολόγος κ. Κολοβός Δημήτρης, ως εκπρόσωπος της ομάδας των συνεργατών Πνευμονολόγων του Πολυϊατρείου «ANIMUS» θα πραγματοποιεί δωρεάν σπιρομετρήσεις για άτομα ηλικίας από 18 έως 90 ετών. Το περίπτερο θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Αγιάς και οι δωρεάν σπιρομετρήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 09.00 π.μ. μέχρι τις 13.00 και στη συνέχεια από τις 17.00 μέχρι τις 20.00. Σε περίπτωση βροχής, οι δωρεάν σπιρομετρήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του ΚΕΠ, τις ίδιες ώρες.

H συγκεκριμένη δράση αφορά μεν όλους τους πολίτες, κρίνεται δε ως ιδιαίτερα χρήσιμη για καπνιστές, πρώην καπνιστές, ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Στόχος της δράσης είναι να τονιστεί η σημασία της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τις παθήσεις των πνευμόνων, καθώς και η σημασία της έγκαιρης πρόληψης. Επιπρόσθετα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον ιατρό πνευμονολόγο κ. Κολοβό Δημήτρη για τις σοβαρές επιπτώσεις του τσιγάρου στην υγεία ενεργών και παθητικών καπνιστών και τις δυνατότητες διακοπής τους καπνίσματος, καθότι εξειδικεύεται ο ίδιος σε νέες επιστημονικές τεχνικές και μεθόδους διακοπής του καπνίσματος.

Την ημέρα της εκδήλωσης η ομάδα Marketing του Πολυϊατρείου «ANIMUS», που έχει αναλάβει την οργάνωση και την πραγματοποίηση της δράσης, και ο εκπρόσωπος της Ιατρικής Ομάδας των Πνευμονολόγων του Πολυϊατρείο, κ. Κολοβός Δημήτρης θα υποδέχεται τον κόσμο με ευχάριστη διάθεση, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Χρηστίδη ή/και την κα Δημηνίκου στο τηλ. 2411-803.333, fax: 2411-803.303, mail: achri@animus.com.gr, edim@animus.com.gr, https://animus.com.gr/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass