Σεμινάρια για Θεσσαλούς φαρμακοποιούς

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2019 16:04

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους φαρμακοποιούς, ανά γεωγραφική περιφέρεια, σε συνεργασία με τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους, το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορες γνωστικές ενότητες, σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου φαρμακείου διοργανώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε συνεργασία με το ΙΔΕΕΑΦ.

Ένας κύκλος του προγράμματος αυτού αφορά σεμινάρια εργαστηρίου φαρμακείου με θέμα «Υποδειγματική Παρασκευή Γαληνικών Σκευασμάτων - Διασφάλιση Ποιότητας στο εργαστήριο του Φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία», διάρκειας 8 ωρών (2 ώρες θεωρίας και 6 ώρες πρακτικής), τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ και του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Θα υλοποιηθούν με την επιστημονική ευθύνη του επ. καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, κ. Παρασκευά Δάλλα και της επ. καθηγήτριας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Σοφίας Χατζηαντωνίου.

Στη Θεσσαλία για τα μέλη των 4 Φαρμακευτικών Συλλόγων θα διεξαχθούν δύο σεμινάρια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, από τις 10:00 έως τις 18:30 (ώρα προσέλευσης 09:30), στη Λάρισα, στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Βιόπολη.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου είναι 42 και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας. Στη διάρκεια του πρακτικού μέρους οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 21 ζευγάρια και θα παρασκευάσουν τα προγραμματισμένα γαληνικά σκευάσματα, στον χώρο Εργαστηρίου, με βάση έτοιμες γραπτές τυποποιημένες διαδικασίες, που θα λάβουν. Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, καθώς και 14 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Για την υλοποίηση του συνολικού προγράμματος έχει δημιουργηθεί ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της ιστοσελίδας του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr/ergastirio), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν όλες τις πληροφορίες, το ωρολόγιο πρόγραμμα, το αναλυτικό περιεχόμενο του σεμιναρίου και θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική εγγραφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass