Συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων του ΓΝΛ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 5ης Υ.Π.Ε.

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2019 16:45

Τις θέσεις των εργαζομένων στο ΓΝΛ αλλά και ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά ανέπτυξε το Σωματείο Εργαζομένων στο Γ. Ν. Λ. στη συνάντηση που είχε με τον διοικητή 5ης Υ.Π.Ε. Φώτη Σερέτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου «η συζήτηση κρίνεται εποικοδομητική καθώς ο διοικητής μας έδωσε και τον χρόνο να αναπτύξουμε τις θέσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα, τόσο η έλλειψη προσωπικού σε νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό, σε τεχνικό προσωπικό, σε τραυματιοφορείς, προσωπικό ασφαλείας κ.α. σε ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και θεσμικά θέματα, όπως π.χ. οι εργαζόμενοι συνάδελφοι στα πλυντήρια του νοσοκομείου που δεν λαμβάνουν το ανθυγιεινό επίδομα και δεν τους αναγνωρίζονται τα βαρέα και ανθυγιεινά, ενώ εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες και τόσα χρόνια ουδείς τους το αναγνώρισε θεσμικά. Συζητήθηκαν θέματα για την καλύτερη μηχανοργάνωση και ψηφιοποίηση του νοσοκομείου, κάτι που θα διευκολύνει τους εργαζόμενους, αλλά και τους ασθενείς. Όλα τα παραπάνω θα κριθούν στην πράξη, όπως μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από κανόνες νομιμότητας και αξιοκρατίας. Είναι πλέον κατανοητό και επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε από τις θεωρητικές προσεγγίσεις των προβλημάτων και να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα προς όφελος των εργαζομένων κυρίως όμως για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: Σε κάθε περίπτωση εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων αλλά και του ίδιου του διοικητή κατατέθηκε η πρόταση και η αμοιβαία υπόσχεση και δέσμευση για τακτική συνεργασία και επικοινωνία.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Σωματείου παρευρέθηκαν, η πρόεδρος Χύτα Ε., ο αντιπρόεδρος Μπιτούλας Χ., ο γραμματέας Γρηγοριάδης Γ. και τα μέλη Λαγοδόντης Απ., Τάνας Σπ. και Ζάρρας Γ., ενώ τον διοικητή κ. Σερέτη συνόδευε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικής Οργάνωσης και Υποστήριξης της 5ης ΥΠΕ κ. Ι. Γκογκογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass