Δεν εγκαταλείπουν τις θέσεις τους τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ

ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:30

Στις θέσεις τους θα παραμείνουν τα εκλεγμένα μέλη του άμισθου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού, όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του ΚΕΘΕΑ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα.

Παράλληλα η συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να προσφύγει εκ μέρους του ΚΕΘΕΑ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), που απειλεί  με κατάργηση την αυτοδιοίκηση του ΚΕΘΕΑ και το θεραπευτικό του μοντέλο.

Με ψήφισμά της, δέσμευσε ομόφωνα όλα τα θεσμικά όργανα του ΚΕΘΕΑ να διαφυλάξουν το αυτοδιοίκητο του Οργανισμού και τη δυνατότητά του να εκλέγει το Διοικητικό του Συμβούλιο από τη βάση. Στο ίδιο πνεύμα ψήφισε, επίσης, ομόφωνα τον Ορισμό Επιτροπής Υποστήριξης του έργου και των αρχών του ΚΕΘΕΑ, η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους όλων των μερών που συγκροτούν τη Γενική Συνέλευση του ΚΕΘΕΑ.

Στη Γενική Συνέλευση εκπροσωπούνται ισότιμα με δικαίωμα ψήφου τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων στη φάση της επανένταξης, οι Σύλλογοι Οικογένειας, η κοινωνία (επίτιμα μέλη του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ) και οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι κινητοποιήσεις του ΚΕΘΕΑ συνεχίζονται με μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 18.30.

Γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν τη φωνή τους με το ΚΕΘΕΑ, ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης να πλήξει την πολιτική του ανεξαρτησία και τη θεραπευτική του πρόταση.

 Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά): Alex K. & Stef (Last Drive)

Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιώτα Νέγκα, Panx Romana και Παναγιώτης Σκουλάς.

Συμμετέχουν το συγκρότημα "Χορδές" του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και οι καλλιτεχνικές ομάδες του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Στον χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα του ΚΕΘΕΑ και των Συλλόγων Οικογένειας των θεραπευτικών προγραμμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass