Εξέταση μαστού στο πολυιατρείο «ANIMUS»

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:54

Ο Όμιλος «ANIMUS» (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο), στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την ενημέρωση – πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ανακοινώνει διήμερο - δωρεάν κλινικής εξέτασης μαστού για όλες τις γυναίκες.

Στη δωρεάν εξέταση θα περιλαμβάνεται και δωρεάν υπέρηχος μαστών, αν κριθεί απαραίτητο, από τον εξειδικευμένο χειρουργό μαστού, και συνεργάτη του Ομίλου»ANIMUS», κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου. Η ενημέρωση, η κλινική εξέταση και οι υπέρηχοι θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και μεθαύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στο Ιατρείο Γενικής Χειρουργικής, 9.00 π.μ. – 21.00, κατόπιν ραντεβού.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η πλήρης ενημέρωση των γυναικών για τη σωστή και έγκαιρη πρόληψη, για την αυτοεξέταση, για τη σημαντικότητα των συχνών εξετάσεων καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου σε περίπτωση ευρήματος. Επιπροσθέτως, για όσες κυρίες επιδείξουν ενδιαφέρον θα πραγματοποιείται και τεστ ΠΑΠ μαστού «HALO» με έκπτωση 50%. Πρόκειται για μια εξέταση, η οποία λειτουργεί ως ένα εργαλείο αξιολόγησης του βαθμού επικινδυνότητας για εμφάνιση του καρκίνου του μαστού όπως συμβαίνει και με το τεστ ΠΑΠ για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Το τεστ ΠΑΠ Μαστού «ΗALO» είναι μια σχεδόν ανώδυνη εξέταση, προσιτή στον γενικό πληθυσμό και απευθύνεται: σε όλες τις ασυμπτωματικές γυναίκες 25 ετών και άνω, σε γυναίκες 18 ετών και άνω με επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό, σε γυναίκες με έκκριμα (υγρό) από τη θηλή και σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή, για τον έλεγχο του άλλου μαστού.

Η ενημέρωση από τον ειδικό χειρουργό κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου και η διενέργεια των εν λόγω εξετάσεων στις ενδιαφερόμενες, θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Για το ραντεβού και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στη Γραμματεία του Πολυιατρείου «ANIMUS», στο 2411-803.300, καθημερινά, 09:00 π.μ. – 21:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass