Ενημέρωση για τις παθήσεις των πνευμόνων

ΣΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑNIMUS

Δημοσίευση: 15 Νοε 2019 16:04

Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) διοργανώνει διημερίδα ενημέρωσης, στην οποία θα παρέχεται εξατομικευμένη ενημέρωση από τους συνεργάτες Ιατρούς Πνευμονολόγους του Πνευμονολογικού Ιατρείου του Πολυιατρείου Animus.

Η ενημερωτική διημερίδα θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 09:00 π.μ.– 13:00 και 17:00 – 21:00 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (Χ.Α.Π.), η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Τετάρτη του Νοεμβρίου, και έχει καθιερωθεί από την «Παγκόσμια Πρωτοβουλία κατά της ΧΑΠ», που συσπειρώνει στους κόλπους της οργανώσεις γιατρών και ασθενών και τελεί υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Στόχος της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις πιο σημαντικές και συνήθεις παθήσεις των πνευμόνων, οι οποίες πλήττουν την ομαλή αναπνευστική λειτουργία, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η χρόνια βρογχίτιδα, το πνευμονικό εμφύσημα, οι βλάβες του πνεύμονα που προκαλούνται από τις συσκευές ατμού.

Τονίζεται ότι οι παθήσεις των πνευμόνων, αφορούν και είναι δυνατό να πλήξουν το σύνολο του ενήλικου πληθυσμού, άνδρες και γυναίκες. Ειδικότερα, η ενημέρωση και ο έλεγχος της υγείας των πνευμόνων κρίνονται απαραίτητοι για τις εξής κατηγορίες ατόμων: χρόνιους καπνιστές άνω των 40 ετών που δεν έχουν κάνει ποτέ έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας, χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου, χρήστες συσκευών καπνίσματος με ατμό, πρώην καπνιστές και ασθενείς με καρδιολογικά νοσήματα.

Η ενημέρωση από τους Ιατρούς Πνευμονολόγους, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. Η ομάδα των Ιατρών Πνευμονολόγων του Πολυιατρείου Animus, αποτελείται από τους κ. Φρανσέ Ιωσήφ (Επιστημονικά Υπεύθυνο), κ. Γάκη Κωνσταντίνο, κ. Κολοβό Δημήτριο και κ. Τριαντάρη Απόστολο. Για το ραντεβού και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στη Γραμματεία του Πολυιατρείου ANIMUS, στο 2411 8033 00, καθημερινά, 09:00 – 21:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass