Καθαρισμός καναπέ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2019 9:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Νοε 2019 9:28

Ο καθαρισμός του σαλονιού είναι πολύ σημαντικός καθώς προσφέρει υγιεινή διαβίωση στο χώρο σας και αίσθηση καθαριότητας και φρεσκαδας.

Αποτελεί μια ανάγκη που συχνά την αμελούμε, καθώς δεν γνωρίζουμε ότι ο χώρος του σαλονιού φέρει μεγάλο μικροβιακό φορτίο. Ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ συμβάλλει ώστε να  απομακρύνουμε τους επιβλαβής μικροοργανισμούς από τα υφάσματα του καναπέ ενώ συμβάλλουμε στη διατήρηση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το σαλόνι είναι ένα από τα σημεία του σπιτιού που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και από πολλά άτομα. Έτσι, αν θέλετε να φρεσκάρετε το σαλόνι σας, ώστε να φιλοξενεί πιο άνετα εσάς και τους επισκέπτες σας ένας καθαρισμός καναπέ είναι η καλύτερη λύση, καθώς απομακρύνεται το μεγαλύτερο μέρος του μικροβιακού πληθυσμού από το εσωτερικό του καναπέ σας.

Ποια διαδικασία ακολουθεί ο καθαρισμός καναπέ; 

 Ο καθαρισμός καναπέ αποτελεί τη πιο σημαντική εργασία στους καθαρισμούς σαλονιών και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Χρήση ειδικής σκούπας αναρρόφησης μεγάλης ισχύος για απορρύπανση στο εσωτερικό του καναπέ.
  • Καθαρισμός της υφασμάτινης επιφάνειας με χρήση μηχανής πλύσης- απόπλυσης, υψηλού ψεκασμού  και ρυθμιζόμενης ρίψης νερού με σκοπό το άμεσο στέγνωμα της επιφάνειας. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στη περίπτωση αυτή είναι οικολογικά και βιοδιασπώμενα, σχεδιασμένα κατάλληλα ώστε να απομακρύνουν επίμονους λεκέδες και κιτρινίλες χωρίς να αφήνουν σημάδια.
  • Χρήση ειδικής σκούπας για την απομάκρυνση μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών.
  • Εφαρμογή ενισχυτικών απορρυπαντικών για λεύκανση
  • Απόσμηση ολόκληρης της επιφάνειας του καναπέ για την εξαφάνιση έντονων και ενοχλητικών οσμών όπως τσιγάρο, φαγητό κτλ. Βασικό χαρακτηριστικό της απόσμησης είναι ότι προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και άρωμα φρεσκάδας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την επανεμφάνιση των ακάρεων.

Ποια είναι η τιμή για καθαρισμό καναπέ; 

Γενικά, οι τιμές στους καθαρισμούς σαλονιών εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από τον αριθμό των αντικειμένων που θέλετε να καθαρίσετε. Επίσης, σημαντικό ρόλο στη τιμή παίζει και η μέθοδος καθαρισμού που θέλετε να χρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα, ο καθαρισμός ενός μεγάλου καναπέ πιθανό να κοστίσει περισσότερο από έναν μικρότερο, ενώ ο απλός καθαρισμός καναπέ είναι πιο οικονομικός απ’ ότι ο καθαρισμός καναπέ με βιολογικά απορρυπαντικά.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού μπορούν να εφαρμόσουν δύο τρόπους για βιολογικό καθαρισμό. Αυτοί είναι:

  1. Στεγνός καθαρισμός ή
  2. Υγρός καθαρισμός

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται εξαρτάται από τα υφάσματα των επίπλων. Η πιο συνηθισμένη επιλογή για πλήρη καθαρισμό σαλονιού είναι ο καθαρισμός με ατμό. Ωστόσο, ο επαγγελματίας που θα αναλάβει το καθαρισμό σας μπορεί σίγουρα να σας υποδείξει τον κατάλληλο τρόπο, ανάλογα με το σαλόνι σας και τις ανάγκες του.

Ενδεικτικά, οι τιμές για βιολογικό καθαρισμό καναπέ είναι:

  • Καθαρισμός πολυθρόνας 9,9€+φπα
  • Καθαρισμός διθέσιου καναπέ 19,9€+φπα
  • Καθαρισμός τριθέσιου καναπέ 29,9€+φπα
  • Καθαρισμός γωνιακού πενταθέσιου καναπέ 49,9€+φπα
  • Καθαρισμός γωνιακού επταθέσιου καναπέ 69,9€+φπα

Βιολογικός καθαρισμός επίπλων. Καθαρισμός καναπέ στις καλύτερες τιμές από το myConstructor.gr

Πώς θα καθαρίσω τον καναπέ μου από τα ακάρεα;

Αν έχετε καιρό να κάνετε καθαρισμό σαλονιού και σκέφτεστε να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματικό συνεργείο, τότε τα ακάρεα είναι κάτι που σίγουρα θα σας έχει απασχολήσει και όχι άδικα. Τα ακάρεα που βρίσκονται στο εσωτερικό του καναπέ σας αποτελούν μια αόρατη απειλή για την ανθρώπινη υγεία που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Πρόκειται ουσιαστικά για μικροοργανισμούς μη ορατούς με γυμνό μάτι οι οποίοι αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται σε στρώματα, καναπέδες, χαλιά κτλ. Τρέφονται με νεκρά κύτταρα και αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη υγεία, καθώς ευθύνονται για αναπνευστικα θέματα όπως συνάχι, άσθμα και αλλεργίες.

Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε πλήρως από τα ακάρεα καθώς αυτά δεν εξαφανίζονται παντελώς. Μπορείτε ωστόσο να τα περιορίσετε σημαντικά, αποφεύγοντας τη σκόνη στο εσωτερικό του σπιτιού. Με τη μείωση της σκόνης απομακρύνεται ένα μεγάλο ποσοστό των συγκεκριμένων μικροοργανισμών. Επιπλέον, κρίνεται αναγκαίος ο συχνός καθαρισμός των υφασμάτων του καναπέ.

Η απολύμανση του καναπέ από ακάρεα γίνεται από επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού το οποίο χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα νεφέλωσης και υπεριώδη ακτινοβολία.

Αν θέλετε η επαγγελματική απολύμανση να είναι αποδοτική, πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση ώστε να διατηρούνται τα έπιπλα σας σε καλή κατάσταση.

Ποιο είναι το κατάλληλο συνεργείο ώστε να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ;

Το πιο σημαντικό σημείο στον καθαρισμό καναπέ, είναι η χρήση οικολογικών καθαριστικών και εξειδικευμένων μεθόδων ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα επαγγελματικά συνεργεία χρησιμοποιούν απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι, δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι ούτε καν κατά τη διάρκεια που πραγματοποιείται ο καθαρισμός καναπέ. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποιο συνεργείο που να κάνει βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξω το myConstructor για βιολογικό καθαρισμό καναπέ;

Ο καθαρισμός καναπέ αποτελεί μια εύκολη και σύντομη εργασία για τους έμπειρους συνεργάτες μας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας έχοντας αναλάβει τον καθαρισμό πολλών σαλονιών μπορούν να σας εγγυηθούν για το αποτέλεσμα. Διαθέτοντας τη κατάλληλη τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού και οικολογικά καθαριστικά μπορούν να σας απαλλάξουν από ακάρεα, μικρόβια και επίμονους λεκέδες.

               

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass