«Επιδημία παχυσαρκίας στα παιδιά και στους εφήβους»

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2020 15:03

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με τη «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό «Μαζί για την Εφηβική Υγεία» και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), καθώς και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SELMA, την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων».

Στη Λάρισα υπεύθυνη είναι η Δρ Ελένη Ξυνοπούλου, αναπληρώτρια Οργανωτική Συντονίστρια, ΣΕΕ Αειφορίας. Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές, είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από τον χώρο της Υγείας. Θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τρίτη, ώρα 18:00 – 20:00. Στο τέλος υλοποίησης, όλων των εισηγήσεων, στους συμμετέχοντες θα γίνει η απόδοση βεβαιώσεων συμμετοχής.

Η τρίτη συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων Λάρισας θα γίνει σήμερα Τρίτη, στον χώρο του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος) και ώρες 6-8 μ.μ., με θέμα: “Επιδημία” παχυσαρκίας στα παιδιά και στους εφήβους: Προεκτάσεις του φαινομένου και τρόποι αντιμετώπισης» .

Εισηγήτρια : Δρ. Μαρία Παπαγιάννη, παιδοενδοκρινολόγος, ακαδημαϊκή υπότροφος Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ.

Χώρος πραγματοποίησης των συναντήσεων: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).

Όσοι γονείς δεν έχουν εγγραφεί στην Ακαδημία Γονέων Λάρισας, μπορούν να συμμετέχουν και από τη 3η συνάντηση, ενώ μπορούν να συμμετέχουν και να εγγραφούν στον χώρο της συνάντησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass