Συνεργασία στήριξης ασθενών με νοητική - ψυχολογική υστέρηση

Εκδήλωση χθες στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Ιατρικού Τμήματος «Βιόπολις»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2020 15:02

Η άριστη συνεργασία στον ευαίσθητο τομέα της ψυχικής υγείας, προς όφελος των ασθενών, μεταξύ της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μεταπτυχιακών προγραμμάτων υγείας και της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης-Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.), αναδείχθηκε χθες στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που οργάνωσαν από κοινού στο κεντρικό αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Ιατρικού Τμήματος “ΒΙΟΠΟΛΙΣ”.

Τόσο ο κ. Κων. Ι. Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας Π.Θ., ο κ. Δημ. Κανδύλης, καθηγητής Ψυχιατρικής ΑΠΘ, όσο και η κ. Ειρήνη Γερογιάννη, πνευμονολόγος, διευθύντρια ΕΣΥ, αναφέρθηκαν χθες, στο σημαντικό έργο που παράγεται από τη συνεργασία μεταξύ των φορέων υγείας, όσο και με άλλους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της Λάρισας, για τη στήριξη ασθενών με νοητικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χορωδία της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. ερμήνευσε

 πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ο κ. Θεόδωρος Οικονομίδης, σκηνοθέτης-θεατροπαιδαγωγός αφηγήθηκε χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλ. Παπαδιαμάντη με συνοδεία κιθάρας, η κ. Φανή Καλοκαιρινού, διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας μίλησε για τον ρόλο του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας, χορευτικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, φοιτητές της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ερμήνευσαν μουσικοχορευτικά δρώμενα και τέλος έγινε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass