Συζήτησαν για τη Γαστρεντερολογική ΓΝΛ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΣΟ ΤΟΥ CROHN ΚΑΙ ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2020 16:01

Τo Γαστρεντερολογικό ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες ο Σύλλογος Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας - HELLESCC. Την αντιπροσωπεία αποτελούσε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κώστας Δεμερτζής και τα μέλη Σταυρούλα Τσιούμαρη, Αλέξης Κονταρής, Βασιλική Παναγιώτου και Ευάγγελος Γκούντας.

Τα μέλη μοίρασαν γλυκά και ενημερωτικά φυλλάδια για τον Σύλλογο σε ασθενείς και γιατρούς, ενώ μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ενημέρωσαν για τον Σύλλογο γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «Ο γαστρεντερολόγος διευθυντής ΕΣΥ κ. Γεώργιος Παρούτογλου αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει μαζί με το ολιγάριθμο προσωπικό για τη σωστή εξυπηρέτηση των ασθενών. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα σημαντικότερα να είναι η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού. Δεν έχει ούτε μία νοσηλεύτρια και «δανείζεται καθημερινά» από άλλα τμήματα με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Λόγω της έλλειψης χώρου οι χορηγήσεις των βιολογικών παραγόντων αυτήν τη στιγμή γίνονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Οι ασθενείς που κάνουν αυτή τη στιγμή έγχυση βιολογικών παραγόντων είναι γύρω στους 100 και προβλέπεται ότι θα αυξηθούν. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην έλλειψη σκευασμάτων βιολογικών παραγόντων.

Το νέο ραντεβού του Συλλόγου και των γιατρών ανανεώθηκε για όταν θα γίνει η ανάληψη καθηκόντων από τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου.

Ελπίζουμε να γίνει σύντομα για να δοθούν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass