Επεκτείνεται το πρόγραμμα αντιμετώπισης φλεβικών παθήσεων

ΤΟΥ «ANIMUS» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2020 15:20

Ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη Διοίκηση του «Animus- Κυανούς Σταυρός» και στην τοπική Εκκλησία για την επέκταση του Προγράμματος Αντιμετώπισης Φλεβικών Παθήσεων εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου «αυτό το κρίσιμο διάστημα, ιδιαίτερη σημασία έχει και θα έχει όλοι να κάνουμε το καθήκον μας, σταθεροί στην πίστη μας, σε ιδέες και αξίες, στην αλλήλων αγάπη, ίσως και να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, ανακοινώνουμε ότι το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Φλεβικών Παθήσεων, σε συνεργασία με τον αγγειοχειρουργό κ. Ιωάννη Τζορμπατζόγλου και την κλινική «Animus- Κυανούς Σταυρός», όχι μόνο συνεχίζεται, παρά τους περιορισμούς και την κόπωση των ημερών, για τις μητέρες-μέλη μας, για τα επείγοντα ασφαλώς ζητήματα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες των Ιατρικών Συλλόγων, αλλά και επεκτείνεται ομοίως στους άνδρες- πατέρες μέλη μας, μετά από ανάλογες αιτήσεις και αντίστοιχη ομόφωνη απόφαση του ΔΣ. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι η επέκταση έλαβε χώρα και κατέστη δυνατή πρώτα χάρη σε δωρεά- σοβαρού ύψους/ κόστους επέμβασης- από πολύτεκνη οικογένεια, μέλος του Συλλόγου μας, ενώ πρόκειται να συνδράμει και η Μητρόπολή μας, μετά από συνάντηση των μελών του ΔΣ με τον Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο. Ήδη ανασφάλιστος πολύτεκνος πατέρας- μέλος μας χειρουργήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό, εν γένει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη Διοίκηση του «Animus- Κυανούς Σταυρός», όπως και την τοπική μας Εκκλησία. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα στην πολύτεκνη οικογένεια που μόλις σήμερα, μέσα σε τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας, προέβη σε μια τέτοια φιλάδελφη πράξη αλληλεγγύης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass