Χωρίς νέα κρούσματα χθες η Θεσσαλία

ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΓΝΛ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2020 15:00

Χωρίς την ανίχνευση νέων κρουσμάτων στη Θεσσαλία κύλησε η χθεσινή ημέρα προσθέτοντας μια ακόμα αισιόδοξη νότα για την πορεία του κορονοϊού στην περιφέρεια.

Συνολικά 40 δείγματα εξετάστηκαν χθες στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, εκ των οποίων τα 20 από τη Λάρισα -9 από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και 11 από το Γενικό Νοσοκομείο - 10 από τον Βόλο, 6 από τα Τρίκαλα και 4 από την Καρδίτσα και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων νοσηλεύονται 3 κρούσματα του ιού, ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, η κατάσταση του οποίου παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ο 77χρονος Γερμανός τουρίστας από τον Βόλο και ο 70χρονος Λαρισαίος, ο οποίος επανεξετάστηκε χθες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Νωρίς χθες το πρωί σε ειδική σύσκεψη υπό την προεδρία του διοικητή Δημήτρη Κατσικονούρη και τη συμμετοχή των καθηγητών Γ. Βασιλόπουλου, Επ. Ζακυνθινού, Γ. Συρογιαννόπουλου και Έφης Πετεινάκη συζητήθηκε η πορεία των κρουσμάτων στη Θεσσαλία και εξετάστηκε σειρά λειτουργικών θεμάτων για τις δομές που έχουν σχεδιαστεί να εξυπηρετήσουν πιθανή έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού και στη Θεσσαλία, ενώ ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι στον 4ο όροφο του κτιρίου, που αποτελεί την πτέρυγα νοσηλείας κρουσμάτων και ύποπτων κρουσμάτων, για να διαπιστωθεί η πλήρης ετοιμότητα για την παροχή υπηρεσιών, εφόσον χρειαστεί.

Όσον αφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στην ειδική εντατική μονάδα συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 67χρονος Λαρισαίος και στην ειδική πτέρυγα άλλα δύο ύποπτα κρούσματα, ενώ συνεργείο του Δήμου Λαρισαίων προχώρησε σε απολύμανση όλων των εξωτερικών χώρων του ιδρύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass