Η επόμενη μέρα του κορονοϊού στον Δήμο Τυρνάβου

ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ * Ι. ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2020 17:30

Σε εγρήγορση και τηρώντας τις αποφάσεις του κράτους για τον κορονοϊό, ο Δήμος Τυρνάβου προτρέπει την τοπική κοινότητα:« Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας, τους συνδημότες μας. Μένουμε ασφαλείς στο σπίτι».

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης παραδόθηκε χθες το πρωί στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου εκ μέρους της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του προέδρου της Θανάση Νασιακόπουλου, στο πλαίσιο απόφασης της ΠΕΔ για την προσφορά υλικού στα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας, που θα βοηθήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των μονάδων υγείας στο έργο τους.

Το υλικό, που περιλαμβάνει δύο ειδών μάσκες και αντισηπτικά, παρέλαβαν η διευθύντρια κ. Αναστασία Νικητίδου καθώς και γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Επίσης, σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση γίνεται γνωστό ότι από τις 4 Μαΐου και έπειτα ανοίγουν:

Οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τυρνάβου, όπως είναι τα αθλητικά γήπεδα τα οποία θα μπορούν να υποδεχτούν τους αθλούμενους, με αυστηρή ωστόσο τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Αντίθετα παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας τα ΚΑΠΗ σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου.

Οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί, η επαναλειτουργία των οποίων θα επανακαθοριστεί σε συνάρτηση με την επιδημιολογική εξέλιξη, τα κλειστά γυμναστήρια τόσο δημοτικά όσο και αυτά των σχολικών μονάδων.

Οι παιδικές χαρές, το άνοιγμα των οποίων θα εξαρτηθεί από το άνοιγμα των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Τέλος, με βάση τις σχετικές αποφάσεις όλοι οι δημότες θα εξυπηρετούνται στον Δήμο Τυρνάβου μόνο τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 24923-50100 και μέσω email στο dimos@tirnavos.gr

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση, η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου-προκαθορισμένου ραντεβού.

Εξακολουθούμε και ενθαρρύνουμε τη χρήση των νέων δυνατοτήτων ψηφιακής διακυβέρνησης και της δυνατότητας εξυπηρέτησης όλων των πολιτών από τα ΚΕΠ, μέσω αποστολής εγγράφων με ταχυμεταφορά.

Δεν πηγαίνουμε άσκοπα ή αυτοβούλως στο Δημαρχείο.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο θέμα του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να τηρούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης και ευχαρίστησε τους συνδημότες του που μένουν προσηλωμένοι και τηρούν αυτές τις αποφάσεις με κοινό στόχο να βγούμε από αυτή την πανδημία όλοι υγιείς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass