Δωρεά της ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2020 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιουν 2020 11:21

Η ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το δύσκολο έργο των επαγγελματιών υγείας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 και την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, προχωράει άμεσα σε δωρεά ειδών ατομικής προστασίας του προσωπικού των 5 Δημόσιων Νοσοκομείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου έμπρακτα να υποστηρίξει και να συνεισφέρει στο έργο τους.

Πρόκειται για συνολική δωρεά 30.000 χειρουργικών μασκών μιας χρήσης και 3.000 ατομικών ιοκτόνων αντισηπτικών 100ml, τα οποία θα διανεμηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ειδικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί επιπλέον δωρεά 8 αντλιών σύριγγας χορήγησης ενδοφλεβίων διαλυμάτων – φαρμάκων και 2 κεντρικών σταθμών διαχείρισης αυτών.

Η ΒΙΟΣΕΡ Α.Ε. παραμένει υποστηρικτής του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αρωγός του έργου των επαγγελματιών υγείας, τους οποίους και ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass