ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Δημιουργία Α’ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής από τον Καθηγητή Ω.Ρ.Λ. κ. Ιωάννη Μπιζάκη

• Με νέες επιστημονικές συνεργασίες και επενδύοντας συνεχώς σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 15:28

 

IASO.JPGΟ Καθηγητής ΩΡΛ κ. Ιωάννης Μπιζάκης, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους χειρουργούς ΩΡΛ κ. Χρήστο Κοραή και κ. Κων/νο Γιάγκα, δημιούργησαν την Α΄ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με στόχο να παρέχουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου

σε ασθενείς με οποιαδήποτε πάθηση κεφαλής και τραχήλου.
Η πολυετής εμπειρία τους στις σύγχρονες και ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές καθώς και στις ενδοσκοπικές προσπελάσεις, η εξοικείωση με την πρωτοποριακή τεχνολογία, η άρτια συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των ασθενών, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή αντιμετώπιση και των πιο απαιτητικών περιστατικών.
Λειτουργεί καθημερινά πρωινό και απογευματινό τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο για τη διενέργεια κλινικών εξετάσεων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και δυνατότητα ψηφιακής καταγραφής της εξεταστικής εικόνας, προσεγγίζοντας σχολαστικά όλο το φάσμα των ΩΡΛ παθήσεων. Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται άμεσα.
Στον ίδιο χώρο λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Ακοής και Ιλίγγου για την πλήρη διερεύνηση των παθήσεων του έσω ωτός. Επιπλέον, διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τη διερεύνηση της νεογνικής και παιδικής βαρηκοΐας και της καθυστέρησης της ομιλίας των παιδιών. Παράλληλα λειτουργεί ΩΡΛ Αλλεργιολογικό Ιατρείο όπου διενεργείται λεπτομερής διερεύνηση και διάγνωση της αλλεργικής ρινίτιδας καθώς και αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπισή της.
Στις άρτια εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές καλύπτοντας όλο το φάσμα των παθήσεων της κεφαλής και του τραχήλου. Πραγματοποιούνται επεμβάσεις Ρινός και Παραρρινίων Κόλπων, Ρινικού Διαφράγματος, Πλαστικές επεμβάσεις προσώπου, Ωτοχειρουργικές επεμβάσεις, Μικρολαρυγγοσκόπηση, Χειρουργική Λάρυγγα, Φάρυγγα, Στοματικής Κοιλότητας, Τραχήλου, Σιαλογόνων Αδένων, Θυρεοειδούς-Παραθυρεοειδούς, Επεμβάσεις Τραχείας, Laser επεμβάσεις αντιμετώπισης του Ροχαλητού και της Υπνικής Άπνοιας.
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μεγαλύτερη Ιδιωτική Κλινική της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών υγείας των κατοίκων της περιοχής, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Με νέες επιστημονικές συνεργασίες και επενδύοντας συνεχώς σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, έχουμε δημιουργήσει στην Κεντρική Ελλάδα μία πρότυπη μονάδα υγείας, εφάμιλλη με αυτές των μεγάλων αστικών κέντρων και του εξωτερικού. Συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass