Σεμινάριο για πρωτόκολλα Covid-19

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΔΩΔΕΚΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 15:52

Δίωρο σεμινάριο για γιατρούς των Παθολογικών Κλινικών των Γενικών Νοσοκομείων Τρικάλων και Καρδίτσας με αντικείμενο τη διαχείριση θετικών κρουσμάτων Covid-19, εάν χρειαστεί, διοργάνωσε χθες η Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική στο αμφιθέατρο του

Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο διευθυντής της κλινικής καθηγητής Γιώργος Νταλέκος, ο αναπληρωτής καθηγητής Νίκος Γατσέλης και οι γιατροί του τμήματος Λοιμωδών Νοσημάτων του νοσοκομείου ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους γιατρούς που είναι επιφορτισμένων με την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 για τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης των θετικών κρουσμάτων επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ανάγκη συνεργασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ιού.
Στην έναρξη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου παρευρέθηκαν οι διοικητές της 5ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Φώτης Σερέτης και Δημ. Κατσικονούρης, οι οποίοι δήλωσαν την υποστήριξή τους στις πρωτοβουλίες για την οργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που αποσκοπούν στη μεταφορά τεχνογνωσίας, ιδιαίτερα χρήσιμης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Σημειώνεται ότι ανάλογο σεμινάριο θα οργανωθεί για το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων Λάρισας και Βόλου.
Εντεκα κροyσματα του κορονοϊοy στα Τρiκαλα
Εντεκα κρούσματα στα Τρίκαλα και ένα στην Καρδίτσα κατέγραψε χθες το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο τα 8 από τα 11 κρούσματα στην περιοχή των Τρικάλων προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση.
Ένα ακόμη κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας, ενώ άλλα δύο κρούσματα εξετάστηκαν ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων.
-Το κρούσμα στην περιοχή της Καρδίτσας εξετάστηκε στο Π.Γ.Ν. Λάρισας κατόπιν συμπτωμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass