Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο για τα Αγγειακά Νοσήματα

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2020 15:09

Μία σημαντική εκπαιδευτική προσπάθεια διεθνούς εμβέλειας για τα αγγειακά

νοσήματα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2020.
Το συνέδριο αποτελεί την ετήσια επιστημονική εκδήλωση του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων και της Αγγειχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας και φέτος πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η ετήσια επιστημονική εκδήλωση, είχε οριστεί για τον Μάιο του 2020 και θα φιλοξενούσε στη Λάρισα περισσότερους από 250 συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως κάθε χρόνο, επανασχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στις νέες συνθήκες.
Η διοργάνωση εφάρμοσε ένα σύστημα μεικτής/υβριδικής συμμετοχής, δίνοντας βήμα στους περισσότερους συνέδρους τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα διαδικτυακά (Online) και με περιορισμένη συμμετοχή με φυσική παρουσία (On Site).
Το πρόγραμμα διατήρησε την αρχική του μορφή με διαλέξεις, συζήτηση κλινικών περιστατικών αλλά και ζωντανή αναμετάδοση περιστατικών αναδεικνύοντας ακόμα και σε αυτές τις νέες συνθήκες τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα και ενθαρρύνοντας τη διαδραστικότητα και συζήτηση διαδικτυακά με 60 διακεκριμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 300 συνέδρους συνδεδεμένους διαδικτυακά.
Αξίζει να τονιστεί ότι φέτος η διοργάνωση εξασφάλισε για όλους τους ενδιαφερόμενους τη δωρεάν συμμετοχή και παρακολούθηση λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, ενώ το εκπαιδευτικό υλικό διατίθεται για παρακολούθηση από επαγγελματίες υγείες και σε δεύτερο χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες: http://live2020.gr/

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass