Νέα εποχή για τον Περικλή Στοφόρο

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 20:15

Νέα εποχή δράσης για τον Ψυχίατρο Περικλή Στοφόρο, ο οποίος με μια λιτή ανακοίνωση, μας προϊδεάζει για μια λαμπρή αναπτυξιακή πορεία.

  Ο Περικλής Στοφόρος αποχωρεί μετά από 23 έτη συνεχούς προσφοράς των υπηρεσιών του ως Ιατρός Ψυχίατρος - Επιστημονικός Διευθυντής, της Ψυχιατρικής κλινικής «Οίκος Γαλήνης Χ. Στοφόρου - Η Αγία Αναστασία Α.Ε.», στα βήματα του αγαπημένου του πατέρα, και ιδρυτού της, Χαράλαμπου Π. Στοφόρου, και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους ασθενείς και τις οικογένειες τους που τον τίμησαν και του εμπιστεύθηκαν την υγεία τους.

            Ομοίως αισθανόμενος, ευχαριστεί όλους, τους εκεί συνεργάτες και φίλους του, με τους οποίους συλλειτούργησαν όλα τα χρόνια, με μοναδικό σκοπό την συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, προς όφελος των ασθενών, των οικογενειών και εν τέλει του κοινωνικού συνόλου. Εύχεται καλή επιτυχία στην αδελφή του, Κωνσταντία Στοφόρου, ως μόνη ιδιοκτήτρια πλέον, στην συνέχιση της επί 49 έτη οικογενειακής παράδοσης λειτουργίας της κλινικής.

            Η ανακοίνωση του κ. Στοφόρου  καταλήγει με την ενημέρωση όλων πώς με ενσυναίσθηση και γνώμονα  το "Ωφελέειν, μη βλάπτειν", καθώς επίσης και με πίστη και αφοσίωση, θα συνεχίσει  την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος που υπηρετεί, με τις ίδιες αρχές, τον ίδιο ζήλο, και αίσθημα ευθύνης προς τον συνάνθρωπο, τόσο ως Διευθυντής της Επιστημονικής ομάδας στο Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, «Αποκατάσταση Α.Ε.», το οποίο δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το 2009, προσφέροντας υψηλής ποιότητας παροχή  υπηρεσιών  Φυσικής Ιατρικής - Αποκατάστασης και  Αποθεραπείας, για πρώτη φορά στον Νομό Τρικάλων, και το οποίο σήμερα  κατατάσσεται ως ένα από τα πρώτα  Κέντρα  Αποκατάστασης πανελληνίως, όσο και στο νέο προσωπικό του ιατρείο, στα Τρίκαλα.

Προσυπογράφει δε, τη σχετική ανακοίνωση και παραπέμπει σχετικά με οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του, στο νέο του ιατρείο στα Τρίκαλα στη Βασιλείου Τσιτσάνη 33, στο 2ο όροφο, με τηλέφωνα επικοινωνίας στο ιατρείο του το 2431028480,και στις εγκαταστάσεις της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ στα τηλέφωνα  2431043207και  2431043208, καθώς επίσης και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις :www.reha.gr  manager@reha.gr  pstoforos@yahoo.gr

Ξένη Δημοσίευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass