Το χρώμα της ευαισθητοποίησης...

ΡΟΖ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 15:11

Στα ροζ ντύθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια για τον μήνα

Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Όπως είναι γνωστό ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».
Ο Δήμος Κιλελέρ επέλεξε ένα συμβολικό τρόπο, προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα της πρόληψης, αλλά και να υμνήσει τις γυναίκες που στέκονται απέναντι στον καρκίνο του μσαστού, τον αντιμετωπίζουν και συνεχίζουν. Η πρωτοβουλία της φωταγώγησης πάρθηκε από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής.
Στον καρκίνο του μαστού η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές, ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Χατζηκωνσταντίνου στο μήνυμά του και τόνισε: «Το πιο σημαντικό ραντεβού, το ραντεβού με την πρόληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το Δημαρχείο μας ντύθηκε στα ροζ για να αγκαλιάσει και να προωθήσει μαζί με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας τον στόχο της κοινωνικής ευθύνης και της κοινωνικής συμμετοχής. Τον Οκτώβρη, τον μήνα της πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού́ ο Δήμος Κιλελέρ στέλνει το δικό́ του μήνυμα ευαισθητοποίησης και τονίζει: η πρόληψη είναι η πιο έγκαιρη θεραπεία. Ας υιοθετήσουμε κι ας διαδώσουμε το μήνυμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών: Δεχόμαστε το παρελθόν, ονειρευόμαστε το μέλλον, ζούμε τη στιγμή ΜΑΖΙ».
Στη φωταγώγηση του Δημαρχείου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καλέτσιος, οι αντιδήμαρχοι Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη και Αλέξανδρος Χονδρονάσιος και από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών η πρόεδρος Ιωάννα Καραβάνα, ο γραμματέας Ιωάννης Γκούμας, ο ταμίας Χρήστος Χρήστου και το μέλος του Δ.Σ. Άρτεμις Καραγιάννη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass