Θετικοί υπάλληλοι του Δήμου, αρνητικός ο Θαν. Νασιακόπουλος

ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2020 15:01

Σε μαζικούς ελέγχους-τεστ κορονοϊού θα υποβληθούν αύριο Σάββατο, υπάλληλοι του Δήμου Κιλελέρ,

από συνεργείο του ΕΟΔΥ που θα βρεθεί στη Νίκαια για τον σκοπό αυτό. Αυτό αποφασίστηκε μετά τη διαπίστωση ότι δύο ή τρεις υπάλληλοι του Δήμου βρέθηκαν θετικοί και τελούν ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό. Και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος παραμένει στο σπίτι του από το πρωί της περασμένης Τρίτης. Όπως σημειώνεται σε χθεσινό δελτίο Τύπου «ο δήμαρχος σε αρχικό τεστ διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό χωρίς όμως να εμφανίζει εμφανή συμπτώματα της νόσου. Στη συνέχεια για περαιτέρω διαβεβαίωση της αρχικής διάγνωσης υποβλήθηκε σε δύο ακόμα τεστ τα οποία αποφάνθηκαν μετά βεβαιότητας ότι ο δήμαρχος είναι αρνητικός στον ιό Covid-19. Κατόπιν τούτων, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να εμφανίζει συμπτώματα του ιού συνεχίζει να ασκεί από την οικία του, για προληπτικούς λόγους, όλα τα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση του κάνοντας χρήση των σύγχρονων μέσων τεχνολογίας.
Στους χώρους του Δημαρχείου στη Νίκαια καθώς και στα άλλα δημοτικά κτίρια διενεργήθηκε απολύμανση. Σημειώνεται επίσης ότι στον Δήμο Κιλελέρ λόγω των μέτρων για την πανδημία πραγματοποιούνται διά ζώσης με τους πολίτες μόνο οι εξαιρετικά επείγουσες συναλλαγές. Οι υπόλοιπες συναλλαγές των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Κιλελέρ γίνονται ύστερα από προσυμφωνημένο ραντεβού ή ηλεκτρονικά.
Ο Δήμος Κιλελέρ τηρεί και εφαρμόζει με σχολαστικότητα, από την πρώτη φάση της εμφάνισης του Covid-19 και μέχρι σήμερα, όλες τις προβλέψεις, τα μέτρα προστασίας (προμήθεια αντισηπτικών, μασκών κ.λπ.) και τα πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο για την εργασία των υπαλλήλων όσο και των δημοτών που επισκέπτονται τις δημοτικές υπηρεσίες».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass