Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας πάει στη Λαϊκή

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2021 15:08

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών πόλης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ

- Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποίησαν χθες εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας δράσης της οργάνωσης σε λαϊκές αγορές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, προκειμένου να αναδείξουν την κατηγορηματική τους αντίδραση στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης. Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: «Για μία ακόμα φορά, η Kυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της παραγωγής και του μόχθου εναντίον της. Σύσσωμος ο αγροτικός κόσμος αντιδρά στην προσπάθεια της Kυβέρνησης να «πετάξει» από τις λαϊκές τους παραγωγούς, απειλώντας τη συνέχεια του ίδιου του θεσμού, με μια σειρά διατάξεις που βαφτίζει «εκσυγχρονισμό». Το μόνο όμως αποτέλεσμα που έχει ο «εκσυγχρονισμός» της ΝΔ είναι η απομάκρυνση παραγωγού - καταναλωτή με αρνητικές συνέπειες τόσο στην ποιότητα όσο και στις τιμές των προϊόντων που καταναλώνουν οι Έλληνες πολίτες. Ευχάριστο μήνυμα το γεγονός ότι και οι επαγγελματίες πωλητές είναι στο πλευρό των παραγωγών, γιατί βλέπουν και αυτοί ότι η προσπάθεια των κυβερνώντων είναι να στρέψουν τους καταναλωτές μακριά από τις λαϊκές προς τα μεγάλα super markets, που θα αποτελούν μοναδικό σημείο πώλησης των αγροτικών προϊόντων, με αρνητικές επιπτώσεις στο εισόδημα των παραγωγών και στην τσέπη των καταναλωτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τις κινητοποιήσεις των παραγωγών και καλεί την Kυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών και των καταναλωτών και όχι μόνο με τους «αρεστούς»».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass