Δωρεάν εξετάσεις και εμβολιασμοί σε δημοτικούς υπαλλήλους

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ANIMUS» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ -ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2021 21:10

Κατακυρώθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων, ο ανάδοχος για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων και εμβολιασμών στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων για ένα έτος.
Το έργο, μετά από διαγωνισμό, αναλαμβάνει η «ANIMUS Ανώνυμη Εταιρεία», με τον προϋπολογισμό της σύμβασης να ανέρχεται στα 179.352,89 ευρώ. Αφορά ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις και εμβόλια, που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εργαζόμενοι σε δέκα Διευθύνσεις του Δήμου Λαρισαίων.


Οι εμβολιασμοί αφορούν τα εμβόλια για την Ηπατίτιδα Α και Β, τη γρίπη και κατά του τετάνου, και οι ιατρικές εξετάσεις αντίστοιχα αφορούν από μια απλή γενική αίματος, μέχρι τον έλεγχο του προστάτη για τους άνδρες, Τεστ Παπανικολάου για τις γυναίκες, ακτινογραφία θώρακος με διάγνωση κ.ά.
Ειδικά για την ακτινογραφία θώρακος, η σχετική Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), ορίζει πως οι μουσικοί πνευστών οργάνων, λόγω της φύσης της εργασίας τους, υποβάλλονται υποχρεωτικά μία φορά τον χρόνο σε ακτινογραφία θώρακος.
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, οι δημοτικοί υπάλληλοι που δικαιούνται αυτών των παροχών εργάζονται στις ακόλουθες Διευθύνσεις: Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Δημοτικής Αστυνομίας, Πρασίνου, Αμαξοστασίου, Τεχνικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Παιδικών Σταθμών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Διοικητικού, και τέλος Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια για τους δημοτικούς υπαλλήλους, ορίζονται βάσει της ΚΥΑ 43726/2019 και σύμφωνα με την κρίση του ιατρού εργασίας.
Ειδικότερα, αφορά εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων που δικαιούνται να υποβληθούν σε ετήσιο προληπτικό ιατρικό έλεγχο, βάσει της θέσης εργασίας και της ειδικότητάς τους.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι οι εξής: υπηρεσίες ιατρικών εργαστηρίων, υπηρεσίες πνευμονικών ειδικών, υπηρεσίες καρδιολογίας, γυναικολογικές ή μαιευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ακουολόγου, υπηρεσίες οφθαλμολόγων, υπηρεσίες ιατρικής απεικόνισης, εμβόλια ηπατίτιδας Β, αντιγριπικά εμβόλια, εμβόλια διφθερίτιδας-τετάνου.
Οι υπάλληλοι του Δήμου θα πρέπει να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν στον συντομότερο χρόνο και με τις ελάχιστες το δυνατόν απουσίες από την Υπηρεσία.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε ένα έτος και μπορεί να παραταθεί για τρεις μήνες κατόπιν συμφωνίας των δύο συμβαλλομένων στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχει απορροφηθεί εξ ολοκλήρου το ποσό της σύμβασης ή δεν έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις των δικαιούχων.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass