Ο Δήμος Τεμπών χτίζει το τείχος ανοσίας

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2021 15:40

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον στην περιοχή του Δήμου Τεμπών. Τους εμβολιασμούς πραγματοποιεί κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Γόννων, αποτελούμενο από γιατρό και νοσηλεύτρια. Η μετακίνησή τους γίνεται με αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει ο Δήμος Τεμπών και με οδηγό τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νικολάου.

Το Κέντρο Υγείας Γόννων είχε υποβάλει αίτημα στον Δήμο Τεμπών να συνδράμει στην προσπάθεια της Πολιτείας για την υλοποίηση του προγράμματος του κατ’ οίκον εμβολιασμού πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα. Η ανταπόκριση του Δήμου υπήρξε άμεση, θέτοντας στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Γόννων όχημα μαζί με οδηγό για τις μετακινήσεις της κινητής ομάδας εμβολιασμού. Παράλληλα, ήδη, από αρχές Ιουλίου, στελέχη των κοινωνικών δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου Τεμπών επικοινώνησαν με πολίτες - ωφελούμενους αυτών των δομών, παρακινώντας και καταγράφοντας όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν στο σπίτι τους.
«Σε αυτήν τη φάση της πανδημίας», όπως τόνισε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ώστε να αυξηθούν οι εμβολιασμοί για να χτιστεί το τείχος προστασίας που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Μέσω της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και της βοήθειας για την προώθηση του κατ’ οίκον εμβολιασμού για όσους συμπολίτες μας δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα. Πιστεύουμε ότι το εμβόλιο είναι το μόνο μέσο που έχουμε σήμερα διαθέσιμο για να αντιμετωπίσουμε τον αόρατο εχθρό που βρίσκεται παντού. Το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις ή διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν υπάρχει άλλο μέσο προστασίας και θωράκισης απέναντι στον κορονοϊό. Από τη στιγμή που πλέον υπάρχει επάρκεια εμβολίων και επιπλέον, προσφέρεται σε κάθε πολίτη η δυνατότητα επιλογής του εμβολίου, όταν έχουμε πλέον στη διάθεσή μας και τις κινητές μονάδες εμβολιασμού, θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ώστε να αποφεύγεται ο εμβολιασμός. Η επιστροφή μας στην κανονικότητα, περνά μέσα από τον εμβολιασμό ο οποίος είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης. Απευθύνω έκκληση σε όσους δημότες μας που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν άμεσα. Για να προστατέψουν τον εαυτό τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τον επαγγελματικό και κοινωνικό τους περίγυρο, την κοινωνική συνοχή”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass