Προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια, διάγνωση και θεραπεία

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 24ου ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2021 12:21

Με ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο και με θέματα που αφορούν στην προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια, ολοκληρώνονται σήμερα στη Λάρισα, οι εργασίες του 24ου Καρδιολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακής Εκπαίδευσης και Έρευνας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Cleveland Clinic των ΗΠΑ, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας.


«Σκοπός του Συνεδρίου», όπως διευκρινίζει ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φίλιππος Τρυποσκιάδης «είναι να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ενότητες που ενδιαφέρουν τον Έλληνα γιατρό, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη».
Οι σημερινές εργασίες του Συνεδρίου, ξεκινούν στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο «Διβάνη», με ειδικό καρδιαγγειακό σεμινάριο αφιερωμένο στην ενότητα «Προχωρημένη ή τελικού Σταδίου Καρδιακή Ανεπάρκεια». Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ομάδα Εργασίας της Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και την ομάδα Εργασίας της Καρδιακής Ανεπάρκειας της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, στο οποίο μετέχουν οι: Κ. Γιάγκου, Κύπρος - Γ. Γιαμούζης, Λάρισα -R.C. Starling, Κλίβελαντ - Φ. Τρυποσκιάδης, Λάρισα.
Στο πλαίσιο αυτό θα υλοποιηθούν, στρογγυλά τραπέζια με εισηγήσεις γύρω από τα θέματα «Προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια: διάγνωση, διαχείριση ασθενούς και φαρμακευτική αντιμετώπιση», «μη φαρμακευτική θεραπεία», ενώ θα δοθούν και δύο διαλέξεις («Καρδιογενής Καταπληξία» και «Εξελίξεις στη θεραπεία με LVAD»).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass