Μαζί ενωμένοι δυνατοί...

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 13:10

Στην Αθήνα για τη 2η Συμπεριληπτική Δράση «ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ» βρέθηκαν παιδιά του τμήματος Taekwondo του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Με στόχο να λάβουν μέρος για άλλη μια φορά σε πράξη συμπερίληψης. Άτομα με και χωρίς αναπηρίες έγιναν ένα, γνωρίστηκαν μεταξύ τους, συμμετείχαν και γνώρισαν αθλήματα και μορφές πολεμικών τεχνών μέσα από ασκήσεις και σταθμούς ομάδων.


Στη δράση, την οποία οργάνωσε ο πολιτιστικός φορέας ΔΙΕΘΝΕΣ TAEKWONDO για AMEA ΕΛΛΑΣ, συμμετείχαν σύλλογοι και μεμονωμένα άτομα από όλη την Αττική, την Κόρινθο και τη Λάρισα. Όπως αναφέρει η κα Πατέτσου Ευαγγελία, υπεύθυνη Ε.Π. της δομής: «Έξι παιδιά-ενήλικες ΑμεΑ και τρεις εκπαιδευτές ταξίδεψαν μέχρι το ΕΕΕΕΚ Πειραιά, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη δράση, τιμώντας ταυτοχρόνως με αυτόν τον τρόπο και την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.
Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους στα παιδιά Ελπίδα, Παναγιώτη, Δημήτρη, Παναγιώτη, Θοδωρή και Δημήτρη, παιδιά του ΚΔΑΠ, αλλά και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη προς τους εκπαιδευτές της δομής για ένα τόσο απαιτητικό ταξίδι. Συνοδοί ήταν οι Τσάκαλος Γεώργιος-πιστοποιημένος εκπαιδευτής TAEKWONDO AMEA, Πατέτσου Ευαγγελία-υπεύθυνη Ε.Π. και καθηγήτρια Ειδικής Φ.Α. MSc και Καραμίντζιος Αθανάσιος-κοινωνικός λειτουργός της δομής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass