Ο Χρήστος Κέλλας στα δύο Νοσοκομεία

ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2022 13:10

Το Γενικό (ΓΝΛ) και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ) επισκέφθηκε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος συναντήθηκε με τις διοικήσεις των ιδρυμάτων και αντάλλαξε ευχές ενόψει της νέας χρονιάς με το προσωπικό.


Στο ΓΝΛ, τον Λαρισαίο πολιτικό υποδέχτηκαν ο διοικητής Γρηγόρης Βλαχάκης, ο αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Ολύμπιος, το μέλος του ΔΣ, Κώστας Πάνου, καθώς και η διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού, Δήμητρα Σαρακατσάνου.
Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τους διευθυντές των Τμημάτων, Επειγόντων Περιστατικών, Δημήτριο Μπαμπαλή, Παθολογίας, Ιωάννη Γκαμπράνη, Χειρουργικού, Ματθαίο Ευθυμίου, Ακτινολογικού, Ευάγγελο Αλεξίου, Ορθοπεδικού, Κωσταντίνο Μπαργιώτα, και Παθολογίας – Ογκολογίας, Γεωργία Λαμπροδήμου.
Οι άνθρωποι του ΓΝΛ εξέφρασαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό και ιδιαίτερα στην Ογκολογική, την Ακτινολογική και την Παιδιατρική Κλινική. Ενημέρωσαν, επίσης, τον Χρήστο Κέλλα για την εξέλιξη των διαγωνιστικών διαδικασιών ανάθεσης κατασκευής της νέας πτέρυγας και της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, με πόρους, αντιστοίχως, ύψους 13.8 εκ. € και 5.8 εκ. €.
Όπως σημειώθηκε, δε, οι συγκεκριμένες εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023. Ο βουλευτής ενημερώθηκε, ακόμη, για τα αιτήματα, που έχουν σταλεί από το ΓΝΛ στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και αφορούν την προμήθεια νέου εξοπλισμού.
Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι έχουν ζητηθεί ειδικό λογισμικό για τη διενέργεια μαγνητικών τομογραφιών καρδιάς (MRI) και ορθοπεδικά μέσα και άλλα ιατρικά υλικά.
Ο Χρήστος Κέλλας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, από τον οποίο ζήτησε να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό του ΓΝΛ και να καλυφθούν οι ανάγκες σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, συναντώντας τη θετική ανταπόκριση του υπουργού, τον οποίο και ευχαρίστησε.
Ο Λαρισαίος ιατρός συνεχάρη τα στελέχη του ΓΝΛ για το έργο τους, τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους τα χρόνια της πανδημίας και, μετά τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, αναχώρησε για το ΠΓΝΛ.

ΣΤΟ ΠΓΝΛ
Στο ΠΓΝΛ, ο κ. Κέλλας συναντήθηκε με τη διοίκηση και ακαδημαϊκούς συναδέλφους του.
Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν, ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής και καθηγητής Ορθοπαιδικής, Θεόφιλος Καραχάλιος, ο καθηγητής Καρδιολογίας, Ιωάννης Σκουλαρίγκης, ο καθηγητής Παθολογίας και Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Δημήτριος Μπόγδανος, η καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, Ελένη Αρναούτογλου, και ο διοικητής, Δημήτριος Κατσικονούρης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Χρήστο Κέλλα για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και την αλληλεπίδρασή του με τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ εγκωμίασε την προσφορά των ιατρών του ΠΓΝΛ στους πολίτες του Νομού και εν γένει στους ασθενείς από κάθε σημείο της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας.
Παράλληλα, εξήρε τη συμβολή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ιδρύματος στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην ανάδειξή του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Συναντήθηκε, ακόμη, με τη διευθύντρια Κωνσταντίνα Ζησοπούλου και νοσηλεύτριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ευχαριστώντας το σύνολο των εργαζόμενων του Νοσοκομείου για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τονίζοντας πως είναι πάντα στο πλευρό τους για την ανάδειξη κάθε συλλογικού αιτήματος σε κεντρικό επίπεδο.
Αποχωρώντας από το ΠΓΝΛ, ο Χρήστος Κέλλας αντάλλαξε πρωτοχρονιάτικες ευχές με όλους τους παριστάμενους και ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass