Συνεχίζεται το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επισκεπτών χειρουργών VSP

ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2023 11:10

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα VSP (Visiting Surgeons Programme) της Smith & Nephew, σχεδιασμένο για να παρέχει σε ορθοπαιδικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μάθουν από τους ειδικούς σε διαφορετικό νοσοκομειακό περιβάλλον.


Αυτήν τη φορά, η Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ειδικότερα οι διευθυντές ορθοπαιδικοί χειρουργοί κ. Κωνσταντίνος Μακρίδης, MD, MSc, PCaosD, ESpD, PhD (certified robotic system user) και Μιλτιάδης Γεωργούσης, MD, MSc, PhD (certified robotic system user), φιλοξένησαν πέντε ακόμα επισκέπτες ιατρούς από την πόλη των Σκοπίων. Η εκπαίδευση περιλάμβανε την παρουσίαση της ρομποτικής τεχνικής στην Επεμβατική Ορθοπαιδική Χειρουργική με το σύστημα Cori μέσω πρακτικής σε πραγματικά χειρουργεία. «Η Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μοναδική Κλινική στην Κεντρική Ελλάδα που πραγματοποιεί ορθοπαιδικές επεμβάσεις ρομποτικής χειρουργικής. Είναι μεγάλη τιμή ακόμη και διακεκριμένοι καθηγητές από χώρες του εξωτερικού να επιλέγουν εμάς για την εκπαίδευση τη δική τους και των νεότερων συναδέλφων τους πάνω στην τέχνη της Ρομποτικής Χειρουργικής» δήλωσε με το πέρας των εκπαιδεύσεων ο διευθυντής της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass