Στην ατζέντα τραυματίες και προσλήψεις

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Φ. ΣΕΡΕΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2023 13:50

Τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας επισκέφθηκε χθες ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτης Σερέτης, ο οποίος συναντήθηκε με τους διοικητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, κ. Δ. Κατσικονούρη και του Γενικού Νοσοκομείου, κ. Γ. Βλαχάκη, με τους διευθυντές τμημάτων, καθώς και με τους διευθυντές της Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας του κάθε νοσοκομείου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή του για την πορεία της υγείας των νοσηλευόμενων τραυματιών από το πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα, καθώς, επίσης, και η συζήτηση σχετικά με την εξέλιξη των νέων προκηρυγμένων θέσεων ιατρών ΕΣΥ για τα δύο νοσοκομεία. Αξίζει να τονιστεί ότι μετά τη δημοσίευση της εγκριτικής απόφασης της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, κας Μίνας Γκάγκα, για την προκήρυξη μόνιμων θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, εκδόθηκε η προκήρυξη για την κάλυψη 13 θέσεων για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και άλλων 13 θέσεων για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η οποία είναι σε εξέλιξη. Επιπλέον, έγινε αναφορά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάρτισης του συστήματος DRG’s για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στην εξέλιξη των αντίστοιχων διαδικασιών για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Τελειώνοντας, ο κ. Σερέτης ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων για τη συνδρομή του στην άψογη διαχείριση των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος και στην αντιμετώπιση όλων των περιστατικών που χρειάστηκαν υποστήριξη, περίθαλψη και νοσηλεία, ενώ ευχαρίστησε και τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων για τον άψογο συντονισμό και τη μεταξύ τους συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass