Τα προβλήματα των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ άκουσε σήμερα ο υπουργός Υγείας

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 18:14
           

Τη δέσμευση του υπουργού Υγείας ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποδεσμευθούν οι αναγκαίες πιστώσεις με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του Οργανισμού έλαβαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που συναντήθηκαν στο υπουργείο Υγείας με τον Αθανάσιο Δημόπουλο.

Σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό για την προμήθεια ασθενοφόρων και κινητών μονάδων, ο κ. Δημόπουλος τόνισε ότι το υπουργείο Υγείας παρακολουθεί στενά την πορεία και την εξέλιξη της διαδικασίας προκειμένου να τελεσφορήσει.

Το ΔΣ του σωματείου ενημέρωσε τον υπουργό για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα, τέθηκαν τα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού αναφορικά με την κρατική χρηματοδότηση, ο διαγωνισμός για την προμήθεια ασθενοφόρων και κινητών μονάδων μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ και το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα.

Επίσης, έγινε αναφορά στη συνδρομή διαπιστευμένων διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών. Ωστόσο, διευκρινίστηκε ότι αυτό το μέτρο είναι έκτακτο και αφορά μόνο στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων/μεταναστών που διέρχονται από τη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass