ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ»

Αιμοδοσία και δωρεά στο ΓΝΛ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2013 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:47
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία προχθές Τετάρτη η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στο Μοσχοχώρι – που από το 2012 και εφεξής είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο εργαζόμενο της Εταιρείας Λάμπρο Τζαμπύρα.
Εκτός από τους εργαζόμενους της Αιγαίου, αίμα έδωσαν συγγενείς και φίλοι του Λάμπρου καθώς και εργαζόμενοι στην Κατασκευαστική Κοινοπραξία. Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί έως της 30 Αυγούστου, στα Νοσοκομεία της Λάρισας, του Βόλου, της Κατερίνης και της Λαμίας. Έως σήμερα οι εθελοντές της εταιρίας έχουν προσφέρει πάνω από 400 μονάδες αίματος οι οποίες έχουν διατεθεί σε ευπαθείς ομάδες.
Στο μεταξύ χθες εκπρόσωποι της εταιρίας και συγκεκριμένα ο διευθυντής Συντήρησης και Λειτουργίας του Αυτοκινητόδρομου κ. Γ. Νασιούλης, η υπεύθυνη Επικοινωνίας Ειρήνη Ζαβρίδου και ο γιατρός της εταιρίας κ. Παν. Βαλιάκος αρχικά παρέδωσαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του ΓΝΛ ηλεκτρονικό υλικό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σκάνερ κλπ) για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Τμήματος και εν συνεχεία συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή διοικητή της ενιαίας διοίκησης των Νοσοκομείων Λάρισας Κώστα Καραμπάτσα, με τον οποίο συζήτησαν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο κ. Καραμπάτσας ευχαρίστησε την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για τη σημαντική δωρεά της στο Τμήμα Αιμοδοσίας, δηλώνοντας πως κάθε τέτοια ενέργεια είναι επένδυση στον παραγωγικό χώρο της υγείας και δίνει μία ανάσα ζωής σε εργαζόμενους και ασθενείς του Ιδρύματος. Ευχήθηκε δε η ενέργεια αυτή να βρει κι άλλους μιμητές.
Γ.Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass