ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΧΑΡ. ΜΠΑΛΗ

Διοικητής του ΓΝ Βόλου ο Κων. Καραμπάτσας

* Υποδιοικήτρια στο ΓΝ Θηβών τοποθετείται η Λαρισαία Κατερίνα Λιακοπούλου

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2013 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:59
Ο μέχρι χθες αναπληρωτής διοικητής των διασυνδεομένων νοσοκομείων Λάρισας και μαθηματικός Κώστας Καραμπάτσας είναι ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανακοίνωσε χθες τις τοποθετήσεις 6 διοικητών και 14 υποδιοικητών νοσοκομείων της επικράτειας.
Η απόφαση του κ. Γεωργιάδη δίνει προτεραιότητα στην κάλυψη χηρευουσών θέσεων και δεν αφορά στην αλλαγή του συνόλου των διοικητών για τις οποίες, πέραν των όσων πληρώθηκαν χθες, δόθηκε παράταση έως τις 26 Αυγούστου για την υποβολή συμπληρωματικών αιτήσεων και από άλλους ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν είχαν καταθέσει αίτηση επί υπουργίας Α. Λυκουρέντζου. Τυπικά πάντως από χθες, μετά και τη μετακίνηση του κ. Καραμπάτσα, παραμένει κενή η θέση του αναπλ. διοικητή του ΓΝΛ η οποία προφανώς θα πληρωθεί με τις επόμενες τοποθετήσεις.
Η χθεσινή απόφαση Γεωργιάδη εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την κυβέρνηση Αντ. Σαμαρά για «αναλογική» κατανομή των θέσεων διοικητών νοσοκομείων. Ετσι λοιπόν ο αναπλ. διοικητής των διασυνδεομένων νοσοκομείων της Λάρισας Κωνσταντίνος Καραμπάτσας τοποθετείται διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου στη θέση του Αρ. Ζαχαρόπουλου που καθαιρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με απόφαση του προηγούμενου υπουργού Υγείας.
Αναπληρωτής διοικητής στο ΓΝ Βόλου τοποθετείται ο επίσης Λαρισαίος καθηγητής Πληροφορικής Χαράλαμπος Μπαλής, στη θέση του Ιωάννη Ντόκου, διοικητικού υπαλλήλου του ΓΝ Λάρισας. Αναπληρώτρια διοικήτρια τέλος, στο ΓΝ Θηβών – νοσοκομείο που διοικητικά υπάγεται στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας - τοποθετείται η Λαρισαία οικονομολόγος Αικατερίνη Λιακοπούλου.
Να σημειωθεί ότι οι νέοι διοικητές και υποδιοικητές θα αναλάβουν επίσημα καθήκοντα τις επόμενες ημέρες, μετά και τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο ΦΕΚ.
ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ
Αναλυτικότερα, με απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ορίζονται οι κάτωθι διοικήσεις νοσοκομείων:
Διοικητές: ΓΝ Καβάλας Κοπατσάρης Χρήστος      4η ΥΠΕ. ΓΝ Δράμας Τρέντζιος Κωνσταντίνος        4η ΥΠΕ. ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Καραμπάτσας Κωνσταντίνος 5η ΥΠΕ. ΓΝ – ΚΥ Φιλιατών, Θεσπρωτίας Δερδεμέζης Σπυρίδων 6η ΥΠΕ. ΓΝ Ζακύνθου «Αγ. Διονύσιος» Κονιδάς Κωνσταντίνος 6η ΥΠΕ. Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» Χρόνης Νικόλαος 6η ΥΠΕ.
Αναπλ. Διοικητές: ΓΝ Σπηλιοπούλειο «Η Αγ. Ελένη» Φασιανός Χρήστος 1η ΥΠΕ. ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» (για Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Πολυκλινική) Γεωργόπουλος Παναγιώτης 1η ΥΠΕ. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» Χονδρονικόλα Αφροδίτη 2η ΥΠΕ. ΓΝ – ΚΥ Καλύμνου «Το Βουβάλειο» Σκουλικαρίτης Ηλίας 2η ΥΠΕ. ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» Αντωνάκης Νίκος 3η ΥΠΕ. ΓΝ Γιαννιτσών Τσακπουνίδης Παναγιώτης 3η ΥΠΕ. ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ Τσαλικάκης Δημήτρης 4η ΥΠΕ.
Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης Μελετιάδης Μιχάλης 4η ΥΠΕ. ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» (για Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης) Φαρμάκης Νικόλαος 4η ΥΠΕ. ΓΝ – ΚΥ Γουμένισσας Βαμβίνης Στυλιανός 4η ΥΠΕ. ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο» Μπαλής Χαράλαμπος 5η ΥΠΕ. ΓΝ Θηβών Λιακοπούλου Αικατερίνη 5η ΥΠΕ. ΓΝ – ΚΥ Κρεστένων Στασινόπουλος Διονύσιος 6η ΥΠΕ. ΓΝ – ΚΥ Ιεράπετρας Ματαλιωτάκης Γεώργιος 7η ΥΠΕ.
ΔΗΛΩΣΗ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ
Με αφορμή την εξέλιξη ο κ. Καραμπάτσας σε δήλωσή του αναφέρει πως «ευχαριστώ θερμά τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τα δύο κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης που είχε ορίσει το Υπουργείο για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν ως διοικητή του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
Η τιμή αυτή είναι παράλληλα και μια μεγάλη ευθύνη. Συναισθάνομαι το μέγεθος και την κρισιμότητα της αποστολής. Με ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα στη διοίκηση και όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, με δημιουργία κλίματος εργασιακής γαλήνης και γόνιμη συλλογική δουλειά, θα προσπαθήσουμε πολύ.
Για το ΕΣΥ και τη δημόσια υγεία. Για το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της όμορφης και φιλόξενης Μαγνησίας. Με τη ματιά και την αγωνία μας επικεντρωμένες στον ασθενή, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Φεύγω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με συγκίνηση, εμπειρίες και ευγνωμοσύνη προς όλους τους συνεργάτες με τους οποίους περάσαμε 3,5 χρόνια ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας, που θα μου μείνουν αξέχαστα.
Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με τους γιατρούς, τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τους φορείς του Βόλου και της Μαγνησίας. Στην προσπάθειά μας αυτή προστιθέμενη αξία δίνει η παρουσία της συντοπίτισσας υφυπουργού Υγείας κ. Ζέττας Μακρή, με την πολύτιμη συνδρομή της οποίας, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ποιοτική δημόσια υγεία στη Μαγνησία» καταλήγει ο κ. Καραμπάτσας.
Η ΑΙΚ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η Κατερίνα Λιακοπούλου, κατάγεται από το Συκούριο Λάρισας και είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές με κατεύθυνση τη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρ. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).
Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών οικονομικής υποστήριξης στα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ σε θέματα εφαρμογής του Διπλογραφικού Συστήματος, μηχανογράφησης των νοσοκομείων και της πορείας των εποπτευόμενων στόχων του Μνημονίου. Μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Εσωτερικός Ελεγκτής σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων σε νοσοκομεία του ΕΣΥ. Η κ. Λιακοπούλου ήταν υποψήφια βουλευτής Λάρισας με το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 2009.
Ο Χ. ΜΠΑΛΗΣ
O Χαράλαμπος Θεόδ. Μπαλής κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και Διδακτορικού Διπλώματος στην Πληροφορική της Υγείας. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Πληροφορικής Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με παράλληλα διδακτικά καθήκοντα σε μαθήματα Πληροφορικής της Υγείας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός του κλάδου Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass