Δεν κλείνει το Κ.Υ. Γόννων διαβεβαιώνει ο Λ. Μακρής

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2013 21:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:15
Σε πρόσκληση του Δημάρχου Τεμπών Κων. Κολλάτου και της δημοτικής αρχής ανταποκρίθηκε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Λάζαρος Μακρής επισκεπτόμενος το Δημαρχείο και το Κέντρο Υγείας Γόννων.
Όπως σημειώνεται από το δήμο Τεμπών «εκτός των αυτοδιοικητικών θεμάτων με τα οποία ασχολήθηκαν στο περιθώριο της επίσκεψης ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ μετέβησαν στη συνέχεια στο ΚΥ Γόννων. Γιατροί νοσηλευτές ,προσωπικό αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν υπόψη του Διοικητή προβλήματα και θέματα που απασχολούν το Κ.Υ και των κατοίκων που εξυπηρετούνται από αυτό.
Ο κ. Μακρής εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και τους κάλεσε να συνεχίσουν να προσπαθούν με τον ίδιο ζήλο που τους διακρίνει μέχρι σήμερα. Ανταποκρινόμενος στο δίκαιο αίτημα αποφάσισε επί τόπου την επιστροφή της ακτινολόγου στο ΚΥ από τις αρχές Σεπτεμβρίου η οποία είχε μετακινηθεί για να καλύψει προσωρινά τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Στο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ δόθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει με τρόπο κατηγορηματικό ότι ουδεμία συζήτηση έγινε ή γίνεται που να αφορά στην σπερμολογία φημών περί κλεισίματος του ΚΥ Γόννων.   Σε κάθε περίπτωση καταγράφηκε το σύνολο των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση προκειμένου να μεταφερθούν στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προς επίλυση» καταλήγει η ανακοίνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass