Ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2013 0:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:45

Τα μη συνταγογραφούμενα ομοιοπαθητικά σχήματα αποτελούν πλέον καινοτομία στο χώρο της ομοιοπαθητικής ιατρικής. Ένας συνδυασμός ομοιοπαθητικών φαρμάκων έρχεται να δώσει απάντηση σε μια πληθώρα προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Καθημερινά βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε παράγοντες που προκαλούν στρες και άγχος και το αποτέλεσμα είναι φυσικά εναντίον μας καθώς όλες σχεδόν οι ασθένειες προέρχονται από  το κακό τρόπο ζωής που ακολουθούμε σε συνδυασμό με το στρες που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της καθημερινότητάς μας. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως απέναντι στον εαυτό μας να τον φροντίσουμε και να τον προστατέψουμε και τα ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα μας δίνουν την ευκαιρία αυτή.

Παρασκευασμένα από φυσικές πρώτες ύλες  και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια συμμετέχουν στη πρόληψη και στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας. Είναι εύκολα στη λήψη τους, μπορούν να ληφθούν αν είναι απαραίτητο και παράλληλα με χημικά φάρμακα και να λειτουργήσουν ως συμπληρωματική θεραπεία, δεν έχουν παρενέργειες και απαντούν σε πολλά προβλήματα υγείας.

Πωλούνται στα φαρμακεία σε πολύ προσιτή τιμή, ο φαρμακοποιός με τις γνώσεις του μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε και επιλέγει για εμάς το κατάλληλο ομοιοπαθητικό σχήμα αφού αξιολογήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

Ας αναζητήσουμε φυσικούς και φιλικούς τρόπους προς τον οργανισμό μας  να αμυνθούμε στο κίνδυνο της ασθένειας και να αποκαταστήσουμε την οποιαδήποτε βλάβη έχει υποστεί. Αναζητήστε τα ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, φροντίστε τον εαυτό σας γιατί σας αξίζει.

Ελευθερία Ζαφείρη, Κοινωνική Λειτουργός ΠΕ, Crisis Manager MSc 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass