Διαβεβαιώσεις Λαζ. Μακρή γαι τα Κέντρα Υγείας

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2013 21:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08

Με εργαζομένους  των Κέντρων Υγείας της Θεσσαλίας  συναντήθηκε χθες ο διοικητής  της 5ης  Υγειονομικής  Περιφέρειας Λάζαρος Μακρής. Στον διάλογο  που αναπτύχθηκε  ο κ. Μακρής  μετέφερε στους εργαζόμενους  τις προθέσεις  της πολιτικής ηγεσίας  του Υπουργείου Υγείας  για την προοπτική  της πρωτοβάθμιας  φροντίδας.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση που είχαν οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών  από τον Υπουργό Άδ. Γεωργιάδη,  «η Πρωτοβάθμια  Φροντίδα Υγείας  ενδυναμώνεται  με την θεσμική  συνεργασία  Κέντρων Υγείας και εργαζομένων  του ΕΟΠΥΥ που πρόκειται  να προωθηθεί υπό την διοικητική και οργανική στέγη των Υγειονομικών Περιφερειών».

«Συνεπώς, υπογράμμισε ο κ. Μακρής, αυτό που αφορά στους πολίτες  είναι ότι η κινδυνολογία  για δήθεν  κλείσιμο Κέντρων Υγείας αποδεικνύεται παντελώς  ανυπόστατη και εκείνο που αφορά  στους εργαζόμενους  είναι ότι δεν κινδυνεύει η θέση εργασίας κανενός».

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τους όρους μετάβασης από το ένα διοικητικό σύστημα στο άλλο  και δεσμεύτηκαν  για την  συνέχιση του διαλόγου και της στενότερης συνεργασίας μεταξύ τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass