ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Να διατηρηθούν οι μονάδες υγείας

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2013 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08
  
Με αφορμή τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ, ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) Λάρισας διοργανώνει σήμερα ενημερωτική εκδήλωση καλώντας να μετάσχουν φορείς της πόλης, σύλλογοι ασθενών και πολίτες.
Η εκδήλωση που θα γίνει στις 7.30 σήμερα το απόγευμα, σε αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, έχει θέμα τις «νεότερες εξελίξεις στο χώρο της δημόσιας πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας, όπως διαμορφώνεται μετά τις επερχόμενες αλλαγές». Η πρόσκληση, όπως διευκρινίζουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες.
Οι ίδιες εξελίξεις απασχόλησαν και την προχθεσινή έκτακτη συνέλευση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ. Όπως σημειώνεται και στο ψήφισμα «η γενική συνέλευση του ΣΕΥΠΙΚΑ Λάρισας, μετά από συζήτηση ενέκρινε και ψήφισε ομόφωνα τις παρακάτω προτάσεις τις οποίες κοινοποιεί προς όλους τους Υγειονομικούς φορείς και ζητά την κινητοποίηση και συμπαράστασή τους:
Διατήρηση όλων των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ. Μετάβαση στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη με τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ σε πλήρη λειτουργία με όλους τους ιατρούς – οδοντιάτρους και όλες τις ειδικότητες, τα εργαστήρια και όλους τους υγειονομικούς.
Διατήρηση των υφισταμένων εργασιακών σχέσεων - καμία απόλυση γιατρού - κανένας γιατρός σε διαθεσιμότητα. Η δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται δωρεάν σε όλους. Δηλώνουμε έτοιμοι για μαχητικές και αγωνιστικές διεκδικήσεις κάθε είδους προκειμένου να διατηρηθεί η δωρεάν δημόσια φροντίδα υγείας για όλους τους πολίτες» καταλήγει το ψήφισμα με το οποίο απευθύνεται επίσης έκκληση σε όλους τους φορείς για συμμετοχή στην αποψινή εκδήλωση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass