Διοργάνωση σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2013 18:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:50

Ανακοίνωση – Δελτίο τύπου

 

 

Θέμα: «Διοργάνωση πιστοποιημένου σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ / ΑΕΑ (CPR/AED Provider course, ERC)».           

 

Η Επι.Ζω. (Επιμόρφωση Ζωής) διοργανώνει & υλοποιεί πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης με θέμα: «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR / AED provider course, ERC)».

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 (Απόγευμα 16:00 – 21:00) θα υλοποιηθεί πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο CPR / AED. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Επι.Ζω. στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 ωρών, διεξάγεται σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες και πρωτόκολλα του European Resuscitation Council (ERC).

Οι εκπαιδευτές είναι όλοι Εθελοντές μέλη της Επι.Ζω. (Διασώστες, Νοσηλευτές και Ιατροί), πιστοποιημένοι από το ERC, με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε ανάλογα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την εκπαίδευση, διασωστικό – υγειονομικό υλικό, προπλάσματα, εκπαιδευτικοί απινιδωτές, Pocket mask, κτλ. είναι διαθέσιμος και τηρεί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφάλειας & ποιότητας.

Μετά τη λήξη του προγράμματος θα χορηγηθούν στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποιητικά επάρκειας  5ετούς διάρκειας (διεθνούς αναγνώρισης) από το ERC, το οποίο είναι ο μοναδικός επίσημα αναγνωρισμένος φορέας στην Ευρώπη, που υλοποιεί και πιστοποιεί προγράμματα CPR / AED provider course.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και για εγγραφές, κράτηση θέσεων & συμμετοχή στο σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6979.97.44.96 ή στο email: info@epizo.gr   καθώς & στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass