ΜΠΟΤΟΞ

Νεανικό πρόσωπο χωρίς νυστέρι!

Δημοσίευση: 11 Νοε 2013 19:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:50

Επιμέλεια: Έφη Τουφεξή

 

Μπότοξ 

 

Nεανικό πρόσωπο χωρίς νυστέρι!

 

 Ένα μικρό τσίμπημα και ο χρόνος «παγώνει», το μέτωπο γίνεται λείο, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια εξαφανίζονται και το πρόσωπο αποκτά ανανεωμένη ξεκούραστη έκφραση! Το μπότοξ είναι η αναίμακτη επανάσταση στην αντιγήρανση και το νέο ελιξίριο νεότητας της αισθητικής δερματολογίας!

 

Το μπότοξ αποτελεί σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης, που χρησιμοποιούν γυναίκες άνω των 35 - 40, οι οποίες θέλουν με μη παρεμβατικό τρόπο, να εξαφανίσουν τις ρυτίδες στο πρόσωπό τους. Στις ημέρες μας φαίνεται ότι το μπότοξ έχει σχεδόν αντικαταστήσει τη χειρουργική επέμβαση (ενδοσκοπικό λίφτινγκ) και δικαίως, αφού δίνει θεαματικά αποτελέσματα με χαμηλό σχετικά κόστος, ανώδυνα και χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Επιπλέον η εφαρμογή του καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου και κυρίως μεταθέτει για αργότερα τις μεγαλύτερες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η βοτουλινική τοξίνη ή μπότοξ (botox) είναι μια φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη, που σε πολύ μικρές δόσεις δρα αποκλειστικά και μόνο στους μύες στους οποίους εγχέεται, με αποτέλεσμα την αναστολή μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, ώστε ο μυς να μην κάνει συσπάσεις.  Συγκεκριμένα το μπότοξ εξαλείφει ή απαλύνει τις ρυτίδες του μεσοφρύου, του μετώπου, τις ρυτίδες στον έξω κανθό («πόδι της χήνας»), βοηθά να ανασηκωθούν τα φρύδια και μπορεί να βελτιώσει έως έναν βαθμό τη χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να απαλύνει ρυτίδες στο κάτω βλέφαρο και τις ρινοπαρειακές. Να βελτιώσει την εικόνα του στόματος για ένα πιο εκφραστικό χαμόγελο, να απαλύνει τις ρυτίδες του καπνιστή στο άνω χείλος.

Η εφαρμογή του γίνεται στο ιατρείο με ενέσιμα τσιμπήματα σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Η αλλαγή αρχίζει να γίνεται αισθητή σε δύο με τέσσερεις ημέρες μετά τις ενέσεις. Το αποτέλεσμα της δράσης του μπότοξ μεγιστοποιείται μετά από δέκα με δεκαπέντε ημέρες και διαρκεί περίπου τέσσερεις με πεντέμισι μήνες. Μετά την πάροδο της θεραπείας η κινητικότητα των μυών επανέρχεται ακριβώς στο επίπεδο που ήταν πριν την εφαρμογή. Το αποτέλεσμα δηλαδή είναι πλήρως αναστρέψιμο.

Σκοπός σε κάθε θεραπεία botox είναι το φυσικό αποτέλεσμα και η απομάκρυνση από την υπερβολή. Απαραίτητες προϋποθέσεις γι’ αυτό είναι η άριστη γνώση και τεχνική του γιατρού και η ποιότητα των υλικών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass