«Χάνω βάρος, κερδίζω ΖΩΗ!» στο Βόλο

Δημοσίευση: 20 Νοε 2013 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:00

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης - Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.) του Δήμου Βόλου μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (Ε.Δι.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), υλοποιεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.) υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (European Society of Cardiology) Δράση Πρόληψης για την αντιμετώπιση των επιπλοκών της παχυσαρκίας με τίτλο: «Χάνω βάρος, κερδίζω ΖΩΗ!»

Η Δράση Πρόληψης είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του δήμου Βόλου που θέλουν να μειώσουν το σωματικό τους βάρος.

Οι στόχοι της Δράσης Πρόληψης είναι οι πολίτες:

    να ενημερωθούν / ευαισθητοποιηθούν / κατανοήσουν ότι η παχυσαρκία αποτελεί νόσο με πολλές και σοβαρές επιπλοκές

    να κατανοήσουν ότι η απώλεια βάρους χρειάζεται την ουσιαστική τους δέσμευση 

   να σχεδιάσουν με τη βοήθεια της Ομάδας Υγείας και ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και τυχόν παθήσεις, το ατομικό τους πρόγραμμα για την απώλεια βάρους το οποίο θα βασίζεται στη σωστή διατροφή, άσκηση και διαχείριση του ελεύθερου χρόνου

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει αύριο στην πλατεία Αγ. Νικολάου στις 11:00 όπου οι πολίτες θα λάβουν έντυπο υλικό με πληροφορίες για το πρόγραμμα σχεδιασμένο από τους σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής του Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) - Δ. Βόλου και επίσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα υγιεινό και εύγευστο έδεσμα, παρασκευασμένο από τους σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 – 71291 από 9:00 – 13:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass