Εκπαίδευση εθελοντών για στήριξη καρκινοπαθών

Δημοσίευση: 08 Απρ 2013 18:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:27
Με βαθιά πίστη στον εθελοντισμό και με κοινό άξονα το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αγάπη στον συνάνθρωπο ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης «Gestalt Foundation» υλοποιούν το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών για τη υποστήριξη ασθενών με καρκίνο.
Όπως σημειώνεται από το Σύλλογο Καρκινοπαθών «πρόκειται για ανθρωπιστικό πρόγραμμα με στόχο τη δημιουργία πυρήνα εθελοντών που θα προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες υποστήριξης που σχετίζονται είτε άμεσα με τον ασθενή (επισκέψεις κατ' οίκον, συνοδεία τους σε υπηρεσίες νοσοκομειακής περίθαλψης, επαφή με οργανισμούς για διεκπεραίωση διαδικαστικών) είτε με τις αρμοδιότητες του Συλλόγου (συμμετοχή στην οργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος).
Η εκπαίδευση παρέχεται σε οργανωμένο πλαίσιο από ψυχοθεραπευτές της Gestalt και περιλαμβάνει την παρακολούθηση 5 τρίωρων θεωρητικών και βιωματικών σεμιναρίων καθώς και τη συστηματική εποπτεία του έργου των εθελοντών σε μηνιαία βάση».
Καλούνται λοιπόν όσοι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους, τη γνώση και την εμπειρία τους, για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών με καρκίνο να προσέλθουν αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:30μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου (Δήμητρας 14 2ος όροφος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass