Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ ΕΚΑΒ

Ενημέρωσαν τους Λαρισαίους για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2015 22:31

Ενημερωτική εκδήλωση – δράση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή πραγματοποίησαν χθες στην Κεντρική πλατεία της πόλης τα μέλη του γραφείου εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στα Τρίκαλα και προγραμματίζονται σήμερα και αύριο στην Καρδίτσα και τον Βόλο αντίστοιχα.

Αρκετοί ήταν οι Λαρισαίοι που έσπευσαν χθες και ενημερώθηκαν για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ) σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη με ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές.

Έγιναν παράλληλα επιδείξεις αλλά και εξάσκηση στην τεχνική Απόφραξης Αεραγωγού από ξένο σώμα σε ενηλίκους, παιδιά και βρέφη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, ενώ παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από δραστηριότητες του ΕΚΑΒ.

Στο χώρο βρίσκονταν και οχήματα του ΕΚΑΒ (ασθενοφόρο και μοτοσικλέτα) στο πλαίσιο επίδειξης του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.

Gallery άρθρου