«ΕπιΖω»: Υλοποίηση σεμιναρίων Παροχής Α΄ Βοηθειών σε Παιδιά

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 15:53

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο μύλο του Παππά στη Λάρισα το σεμινάριο Παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις. Στο σεμινάριο συμμετείχαν Γονείς, Φοιτητές, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικοί και απλοί Πολίτες οι οποίοι κατά τη διάρκεια του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την παροχή άμεσης βοήθειας σε περιπτώσεις Τραυματισμών και Παθολογικών επειγόντων καταστάσεων αλλά κυρίως να κάνουν πρακτική εξάσκηση.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου το πρωί (08:30 – 12:30) θα υλοποιηθεί το σεμινάριο Βασική υποστήριξη Ζωής & αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτίριο στο ισόγειο) στη Λάρισα. Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας της Επι.Ζω. με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση Πνιγμονής σε Παιδιά», αφορά στην παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & Αντιμετώπισης Πνιγμονής σε Παιδιά, σε περιπτώσεις καρδιακής – αναπνευστικής ανακοπής & απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα, σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες αναζωογόνησης σε παιδιά.

Απευθύνεται σε Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Προσωπικό παιδικών σταθμών, Υγειονομικούς, Μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων κτλ.

Το σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 4 ώρες, και περιλαμβάνει:

α). Εισαγωγική διάλεξη για τη Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά.

β). Επίδειξη δεξιοτήτων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα (σενάριο σε πραγματικό χρόνο).

γ). Πρακτική εξάσκηση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και απόφραξης του αεραγωγού σε εκπαιδευτικά προπλάσματα (κούκλες) Παιδιού, Νηπίου και Βρέφους, σε ολιγομελείς ομάδες εκπαιδευομένων.

Το τελικό κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 20 ευρώ / άτομο και περιλαμβάνει το εγχειρίδιο του σεμιναρίου, το έντυπο υλικό (πρόγραμμα, στυλό, καρτελάκι κτλ), το πιστοποιητικό συμμετοχής (Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα), το catering (καφέ, χυμούς ή αναψυκτικά και snacks), τα αναλώσιμα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και λοιπά έξοδα.

Το κόστος συμμετοχής για τα σεμινάρια καταβάλλεται στην τράπεζα EUROBANK στο λογαριασμό 0026.0398.13.0200230710 (δικαιούχος Επι.Ζω.). Απαραίτητα στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η Ημερομηνία του σεμιναρίου που επιθυμεί να παρακολουθήσει καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης μπορεί να γίνει απευθείας καταβολή του ποσού στα γραφεία της Επι.Ζω. στην οδό Κουμουνδούρου 30 & Ανθίμου Γαζή (2ος Όροφος, 09:00 – 14:00).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στα 6975.324.920 & 6989.894.196, στο email: info@epizo.grστο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois, ή στοwww.epizo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass