Ευχάριστα νέα για την αδειοδότηση

* Περιμένει η ΑΕΛ που επέστρεψε στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2024 13:12

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ΑΕΛ για να διεκδικήσει την επάνοδό της στη Super

League και δεν είχε επιτυχία, καθώς ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που κέρδισε τελικά τη μάχη, στο μυαλό της πλέον είναι ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Στο πλαίσιο αυτό, οι «βυσσινί» επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στη διαδικασία της αδειοδότησης, που εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν και ευελπιστούν πως θα την αποκτήσουν, στο τέλος του μηνός.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς οι διαδικασίες κινούνται με μυστικότητα μεν, αλλά στους ρυθμούς που πρέπει για να συγκεντρωθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται, ώστε στη φετινή περίοδο να υπάρξει και κάποιο αποτέλεσμα θετικό για την ομάδα.
Φυσικά οι φίλαθλοι περιμένουν και επίσημα όλες αυτές οι πληροφορίες, που δείχνουν πως η διοίκηση βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση, να επαληθευτούν, διότι όπως και να το κάνουμε το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που «καίει» στην παρούσα φάση, καθώς δεν υφίσταται αγωνιστικό ενδιαφέρον, μετά την εξασφάλιση της πρωτιάς από την ομάδα της Βοιωτίας.
*Από κει και πέρα, η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη στους δύο εναπομείναντες αγώνες με Λεβαδειακό εκτός έδρας και Μακεδονικό εντός έδρας να πετύχει ισάριθμες νίκες με καλές εμφανίσεις παράλληλα και να δείξει πως άξιζε κάτι καλύτερο, τη φετινή αγωνιστική σεζόν.
Ικανοποιώντας έτσι τους φιλάθλους, που ήταν και είναι κοντά στην ομάδα, κι οι οποίοι ενώ πίστεψαν πως μπορεί να τα καταφέρει, τελικά δεν εισέπραξαν τη χαρά της πολυπόθητης ανόδου…
Επόμενος αντίπαλος για τους «βυσσινί» είναι ο Λεβαδειακός, σε ένα παιχνίδι όπου ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται πως θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας και σχετικά με το ποιο θα είναι αυτό θα αποφασίσει μετά την προπόνηση της ερχόμενης Πέμπτης.
Χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την άδεια που τους είχε δοθεί από την τεχνική ηγεσία για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
Σημειώνεται πως τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Ηλιάδης, Κοσσονού, Αντράντα και Κώστας Παπαγεωργίου, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον τελευταίο που υπέστη διάστρεμμα να είναι βέβαιο πως δε θα αγωνιστεί, ενώ για τους άλλους τρεις, εάν δεν είναι έτοιμοι μέχρι την Παρασκευή, δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο κ. Δερμιτζάκης.
17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Προχθές, εν τω μεταξύ, πέρασαν 17 χρόνια από τότε που η ΑΕΛ κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ήταν ένα μοναδικό αξέχαστο απόγευμα αγωνιστικής απόδοσης, αλλά και παλμού από τη βυσσινί εκδρομή στον Βόλο.
«…ΑΕΛάρα φέρε μας το Κύπελλο, ξανά στον Πηνειό».
Η «Βασίλισσα του κάμπου» τα κατάφερε ξανά όπως μόνο αυτή ξέρει να τρελαίνει τη χώρα και τους βυσσινί φιλάθλους! Πριν 17 χρόνια, την 5η Μαΐου 2007…
Η ΑΕΛ με πρόεδρο τον Κώστα Πηλαδάκη και προπονητή τον Γιώργο Δώνη σήκωσε παλικαρίσια για 2η φορά το Κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντας τον ΠΑΟ με τα γκολ του Γιόζεφ Κόζλεϊ στο ξεκίνημα του αγώνα και του Ανρί Αντσουέ στο φινάλε μέσα σε έκσταση όλων για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά και για τον θεαματικό τρόπο που ήρθε σε έναν επιτυχημένο τελικό μπροστά σε πολλές χιλιάδες οπαδούς και των δύο ομάδων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass