ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΓΣ

Στο γνώριμο ...Λιτόχωρο

ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2008 3:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:32
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΛ ΓΣ θα πάει στο Λιτόχωρο για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο τεχνικός τής ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει αρκετούς λόγους να χαμογελάει για το... «κολέγιο του» (όπως αποκαλεί φέτος την ομάδα με τους αρκετούς νεαρούς που έχει στη σύνθεσή της) μια και θα πάει με δώδεκα παίκτες αφού προστέθηκε ο Φάνης Παπακώστας (η απόκτησή του είναι σε καλό δρόμο) και τον Αμερικανό Τορίν Φράνσις που φθάνει σήμερα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στην Ελλάδα.
Οι υπόλοιποι δέκα παίκτες που θα είναι στη διάθεση του τεχνικού είναι οι: Ματαλόν, Αποστολίδης, Ζάρας (κερδίζει πολλές εντυπώσεις στις προπονήσεις), Καραδολάμης, Τσαϊρέλης (έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού), Μανωλόπουλος, Λάππας, Καραβανάς, Λαμπρόπουλος και Παπανικολάου.
Ο μόνος που θα λείπει είναι ο Αμερικανός Μπρους Πράις που αναμένεται την Τετάρτη.
Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα συμπεριφορά και την αγωνιστικότητα των παικτών ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής μας λέει: «Νιώθω σαν να προπονώ κολέγιο με τη συμπεριφορά των παικτών που δείχνουν έτοιμοι να μάθουν πολλά πράγματα που θα τους βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα».
Και συνεχίζει: «Αυτά τα παιδιά προσπαθούν καθημερινά και είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη βδομάδα της συνεργασίας μας. Είναι παιδιά που πρέπει να τα ενισχύεις ακόμα και στο λάθος τους αλλά που έχεις όμως και την απαίτηση να μην το ξανακάνουν την επόμενη φορά»   
Για το αν θα μπορέσει αυτή η νεανική ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τής Α1 μας είπε: «Περιμένω να έρθουν και οι δύο Αμερικανοί. Ίσως κάνουμε άλλη μια προσθήκη ανάλογα με το τι θα δω στα φιλικά και τότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο».    
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Την πλήρη επαγγελματικότητα απέδειξε χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ Βαγγέλης Αλεξανδρής καθώς μετά τη βάφτιση του εγγονού του στη Σίβηρη της Χαλκιδικής (και το όνομα αυτού...Ευάγγελος-Κιγκστόουν) επέστρεψε στη Λάρισα (είχε και συνάντηση με το διοικητικό Μανώλη Λελούδα) για να αναχωρήσει μαζί με την αποστολή για το Λιτόχωρο και δεν διάλεξε να κατευθυνθεί σήμερα προς την συγκεκριμένη περιοχή της Πιερίας.
 
 
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Παράταση αδείας στον Σούλτσε
Με τους γνώριμους απόντες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία τής Ολύμπια για τη νέα αγωνιστική σεζόν που γίνεται την Οχρίδα καθώς τελικά απ’ ό,τι φαίνεται ο Γερμανός Σβέν Σούλτσε και ο Αμερικανός Τζαμέλ Τόμας δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην ομάδα πριν τις 2 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σβεν Σούλτσε και τον ρώτησε αν ξεκουράστηκε μετά το ολυμπιακό τουρνουά του Πεκίνου όπου συμμετείχε με την εθνική Γερμανίας.
Η απάντηση του Σούλτσε ήταν ότι αν θέλει μεταβαίνει στην Οχρίδα αλλά ο Μπαρτζώκας λόγω της κόπωσης του παίκτη από τα συνεχή ταξίδια και τα συνεχή παιχνίδια αποφάσισε να του δώσει μια ακόμα βδομάδα άδεια.
Έτσι λοιπόν ο παίκτης θα έρθει απευθείας στη Λάρισα και δεν θα πάει στην Οχρίδα όπως κι ο Τζαμέλ Τόμας του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα η αθλητική βίζα.
Υπενθυμίζουμε ότι στην προετοιμασία δεν συμμετέχει και ο Αλέξης Σιγκούνας που είναι τραυματίας.
Από κει και πέρα το καθημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας της λαρισινής ομάδας στην Οχρίδα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass