ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Τάσος Κυριάκος: Επιστρέφω

* «ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ» * ΠΑΕ ΑΕΛ: «ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2008 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:32
Μετά από έξι περίπου χρόνια ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Τάσος Κυριάκος επιστρέφει στην ΑΕΛ αφού χθες η λαρισινή ομάδα ανακοίνωσε τη διετή συνεργασία με τον 30χρονο (γεννήθηκε στην 14 Αυγούστου 1978) ποδοσφαιριστή.
Ο Κυριάκος που έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης το πρωί αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στην «Ε» και τόνισε: « Επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, αυτή που υποστήριζα από μικρός και ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ, την ΑΕΛ.
Είναι μία ομάδα που με δένουν οικογενειακοί δεσμοί καθώς στην ΑΕΛ αγωνίστηκε ο πατέρας μου Γιώργος και ο θείος μου Βασίλης.
Θα φορέσω για δεύτερη φορά στην καριέρα μου τη φανέλα της και νομίζω ότι και στο παρελθόν παρότι έφυγα απέδειξα τα αισθήματά μου για την ΑΕΛ.
Ηταν και δικιά μου επιθυμία να επιστρέψω αλλά και της ΑΕΛ να με εντάξει στη δύναμή της».
Σχετικά με τη θέση που θα αγωνιστεί μας είπε: «Δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίξω. Ο προπονητής μου θα αποφασίσει. Μου αρέσει να παίζω δεξί χαφ και δεξί μπακ. Ερχομαι για να προσφέρω όπου με χρειαστεί η ομάδα μου».
Ο Κυριάκος ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα, πήγε μετά στον Απόλλωνα όπου τον Ιανουάριο του 2000 εντάχθηκε στους «βυσσινί» για δυόμισι χρόνια.
Το 2002 πήγε στην Καλλιθέα όπου οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Μετά από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό πήγε στον Αρη που άνευ λόγου παροπλίστηκε (αν και όταν συμμετείχε σ΄ έναν αγώνα κυπέλλου με τον Αγιο Δημήτριο πέτυχε το νικητήριο γκολ!). Ετσι λοιπόν πέρυσι το Γενάρη πήγε στην Τρίπολη για να παίξει στον Αστέρα και τώρα τον Αύγουστο επιστρέφει στην ΑΕΛ.
Είναι άγνωστο αν η επιστροφή του σχετίζεται με τον Βέμπερ ή θα παραμείνουν και οι δύο μια και ο Γερμανός στα τελευταία φιλικά παιχνίδια δεν ήταν άσχημος.
Ετσι λοιπόν για να ολοκληρωθεί το φετινό αγωνιστικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΛ απομένει μια μεταγραφή (ένας παίκτης που θα παίζει δεξιά ή αριστερά μπροστά) ενώ ο Ρουμάνος Παστόρ τελικά αποτέλεσε παρελθόν μια και παρά το γεγονός ότι ο παίκτης ήταν ένα μήνα στους «βυσσινί» δεν βρέθηκε «χρυσή τομή» για την απόκτησή του από τη Ντυναμό Βουκουρεστίου.
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ
Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για τον τρόπο που έφυγε από την ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνέντευξή του στην «Ε.τ.Δ.»η λαρισινή ΠΑΕ έστειλε την παρακάτω επιστολή προς απάντηση στα όσα υποστήριζε ο Κύπριος παίκτης:
«Σε απάντηση όσων επικαλείται σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα σας ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 25.8.2008, έχουμε να τοποθετηθούμε ως εξής:
Ευχόμαστε στον κ. Αλεξάνδρου να συνεχίσει την καριέρα του με επιτυχία και βρίσκοντας τις συνθήκες και κυρίως τους επαγγελματικούς όρους με τους οποίους εργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα μας, αλλά κι εκείνους που προσφάτως του προτείναμε για το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Ετσι κι αλλιώς, η εξαπάτηση του ίδιου του προέδρου της ΠΑΕ επ΄ αυτών, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δική του ευθύνη, παρά αποκλειστική υπαιτιότητα εκείνων που προφανώς εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από τις επιλογές και τα ψευδή λεγόμενά του. Κατά τα άλλα, στην παρούσα φάση η διοίκηση της ομάδας μας ασχολείται με πολύ πιο σοβαρά πράγματα, ώστε να επανέλθει σε οποιαδήποτε νέα πρόκληση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass