Επισκέψεις στην Ηπειρο ο Στ. Κασσελάκης

Με το δήμαρχο Σερίφου σήμερα ο Νικ. Ανδρουλάκης

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2024 8:30

ΑΘΗΝΑ

Τριήμερη περιοδεία στους νομούς της Ηπείρου ξεκινά από σημερα  ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα Τρίτη (7/5) θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα. Την Τετάρτη (8/5) την Άρτα και τα Ιωάννινα, στα οποία και θα παραμείνει την Πέμπτη (9/5) συνεχίζοντας τις επαφές του.​

Από τη Σέριφο ξεκινά το πρόγραμμα περιοδειών του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Πρώτος σταθμός στο οδοιπορικό του στη Σέριφο ήταν το Οινοποιείο Χρυσολωρά. Στους βιολογικούς αμπελώνες του καλλιεργούνται οι παραδοσιακές ποικιλίες των Κυκλάδων και αποτελεί πρότυπο της εξωστρεφούς αλλά και συνάμα ποιοτικής παραγωγής που πρέπει να είναι το σήμα κατατεθέν του ελληνικού τουρισμού. Σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σερίφου κ. Ρεβίνθη προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα των κατοίκων των μικρών νησιών των Κυκλάδων και κατόπιν θα επισκεφθεί το πολυδύναμο ιατρείο. Από την Τετάρτη ο κ. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στους νομούς της Κρήτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass