Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2024 7:00

Παρουσιάζεται βιβλίο - εγχειρίδιο για τη Διαφθορά

Παρουσιάζεται μετά την Αθήνα και στη Λάρισα το βιβλίο του Γιώργου Μπούτου με τίτλο «Μικρό Εγχειρίδιο για τη Διαφθορά στη Δικαιοσύνη» - Παραλειπόμενα του βιβλίου:

«Το Ελεγκτικό Συνέδριο στο σύγχρονο δημοσιονομικό περιβάλλον» ή αλλιώς «Κατάπτωση χωρίς όρια» θα παρουσιαστεί από τον συγγραφέα, Γιώργο Μπούτο, τις εκδόσεις «ΛΕΙΜΩΝ», τον Σύλλογο «Ελλήνων Κοινωνιολόγων» (Παράρτημα Ν. Λάρισας) και το Ίδρυμα «Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτίριο Κατσίγρα, Παπακυριαζή 22, πλατεία Ταχυδρομείου – Λάρισα).
Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι: Αλεξάνδρα Κ. Βοβολίνη, εκδότρια, Σωτήρης Καλαμίτσης, δικηγόρος και Νίκος Ζδάνης, φιλόλογος.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.
Το παραπάνω βιβλίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024, στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και μίλησαν για αυτό η Αλεξάνδρα Κ. Βοβολίνη, εκδότρια, ο Λέανδρος Ρακιντζής, αρεοπαγίτης ε.τ. και ο Τάσος Τέλλογλου, δημοσιογράφος.
Δ.Ζ.Γ.


Ημέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών
Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λάρισας μεθαύριο Πέμπτη 9 Μάη, στις 11 το πρωί, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο μουσείο που βρίσκεται στον χώρο του Αλκαζάρ. Καλεί τα μέλη και τους φίλους να παρευρεθούν για να τιμήσουμε τη μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.


Πρωτομαγιά σήμερα στην Κυπάρισσο
Σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Κυπαρίσσου διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Η εκδήλωση θα γίνει στον προαύλειο χώρο της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. με ζωντανή μουσική, χορό και φαγητό. Στον χώρο θα πωλούνται λουλούδια και βιβλία.


Πανηγυρίζει σήμερα η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Πυργετού

Σήμερα Λαμπροτρίτη η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και πανηγυρίζει το μοναστήρι τους στον Πυργετό, ως εξής: Σήμερα 7.30-10.30 π.μ. ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Ηγουμένου της Μονής π. Ραφαήλ, μετ’ αρτοκλασίας. Στις 7 μ.μ. θα τελεστεί ο μεθέορτος Εσπερινός και η Παράκληση των Αγίων.


Προσκυνηματική εκδρομή στον Αγιο Εφραίμ
Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος συνοικίας Νεράιδας οργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Εφραίμ στη Νέα Μάκρη Αττικής. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδρομής και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6936-671.997.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass